Sari la conținut

[Stiri IT] - Digi Mobil depășește Vodafone și urcă pe locul 2!

Topicul va fi automat blocat la 20:00

devylinn @ LCS

Postări Recomandate

• Administrator

Digi-Mobil-activeaza-reteaua-5G-in-Ghiroda.webp

Dacă mă întrebați pe mine, în maxim 2 ani de zile Digi Mobil va depăși Orange, urmând să devină numărul 1 în România fiind cel mai tare tare operator de telefonie.

Orange → 9.3 milioane abonați

Digi Mobil → 6.4 milioane abonați

Vodafone → 6.3 milioane abonați

Digi Mobil a anunțat o creștere cu 13.7% față de anul trecut, mai urmează sărbătorile de iarnă unde ofertele lor sunt cele mai bune de pe piața telecom. Nu ai abonament Digi? Intră pe site și portează-te.

S U R S A

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Global-Moderators

Orange are o acoperire mult mai bună decât Digi, mai ales în zonele rurale sau izolate, unde semnalul de la Digi cam lipsește. Pe lângă asta, internetul de la Orange e mult mai rapid și stabil, mai ales pe 4G și 5G. Dacă vrei să ai semnal peste tot și să nu-ți faci griji că pierzi apeluri sau conexiunea, Orange e clar o alegere mai bună.

Link spre comentariu

• Administrator
1 oră în urmă, Dexter. @ GOV.RO a spus:

Orange are o acoperire mult mai bună decât Digi, mai ales în zonele rurale sau izolate, unde semnalul de la Digi cam lipsește. Pe lângă asta, internetul de la Orange e mult mai rapid și stabil, mai ales pe 4G și 5G. Dacă vrei să ai semnal peste tot și să nu-ți faci griji că pierzi apeluri sau conexiunea, Orange e clar o alegere mai bună.

Eu sunt la digi de cel puțin 10 ani, inafara de semnalul prost în anumite zone, nu am de ce să mă plâng. Prețuri ok, și viteza la internet destul de bună. 

Link spre comentariu

• Administrator
Acum 2 ore, devylinn @ LCS a spus:

Eu sunt la digi de cel puțin 10 ani, inafara de semnalul prost în anumite zone, nu am de ce să mă plâng. Prețuri ok, și viteza la internet destul de bună. 

Digi pe mobil este cel mai praf! Oricum, nu recomand Digi de niciun fel, chiar dacă au cele mai mici prețuri la abonament, Digi rupe și are netul bun prin cablu / wifi, în rest ce să zic, pe mobil dacă sunt în casă și intru pe date mobile, îmi zice că am 4G dar se mișcă ca naiba de greu pe orice browser, joc sau orice altceva (nu e de la telefon). 

Link spre comentariu

• Administrator
Acum 25 minute, Alexandru06 @ LCS a spus:

Digi pe mobil este cel mai praf! Oricum, nu recomand Digi de niciun fel, chiar dacă au cele mai mici prețuri la abonament, Digi rupe și are netul bun prin cablu / wifi, în rest ce să zic, pe mobil dacă sunt în casă și intru pe date mobile, îmi zice că am 4G dar se mișcă ca naiba de greu pe orice browser, joc sau orice altceva (nu e de la telefon). 

Țin să te contrazic :)) nu știu cum de ai tu viteză mică la net…la mine se mișcă foarte bine netul aproape oriunde :) 

Link spre comentariu

• Administrator
Acum 3 ore, devylinn @ LCS a spus:

Țin să te contrazic :)) nu știu cum de ai tu viteză mică la net…la mine se mișcă foarte bine netul aproape oriunde :) 

Nu am zis nimic de viteză mică la net, am zis doar că nu ai semnal, stă foarte prost pe semnal Digi, și poate să confirme o grămadă de oameni treaba asta... Poate în București ai acoperire și ai semnal că e un oraș mare, dar aici unde sunt eu, e cam nasol sincer.. Anyway, să nu facem chat aici. 🤣🤣

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate