Administrator devylinn @ LCS Postat Ieri la 09:39 Administrator Share Postat Ieri la 09:39 Dacă mă întrebați pe mine, în maxim 2 ani de zile Digi Mobil va depăși Orange, urmând să devină numărul 1 în România fiind cel mai tare tare operator de telefonie. Orange → 9.3 milioane abonați Digi Mobil → 6.4 milioane abonați Vodafone → 6.3 milioane abonați Digi Mobil a anunțat o creștere cu 13.7% față de anul trecut, mai urmează sărbătorile de iarnă unde ofertele lor sunt cele mai bune de pe piața telecom. Nu ai abonament Digi? Intră pe site și portează-te. S U R S A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 09:51 Global-Moderators Share Postat Ieri la 09:51 Orange are o acoperire mult mai bună decât Digi, mai ales în zonele rurale sau izolate, unde semnalul de la Digi cam lipsește. Pe lângă asta, internetul de la Orange e mult mai rapid și stabil, mai ales pe 4G și 5G. Dacă vrei să ai semnal peste tot și să nu-ți faci griji că pierzi apeluri sau conexiunea, Orange e clar o alegere mai bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Ieri la 10:57 Autor Administrator Share Postat Ieri la 10:57 1 oră în urmă, Dexter. @ GOV.RO a spus: Orange are o acoperire mult mai bună decât Digi, mai ales în zonele rurale sau izolate, unde semnalul de la Digi cam lipsește. Pe lângă asta, internetul de la Orange e mult mai rapid și stabil, mai ales pe 4G și 5G. Dacă vrei să ai semnal peste tot și să nu-ți faci griji că pierzi apeluri sau conexiunea, Orange e clar o alegere mai bună. Eu sunt la digi de cel puțin 10 ani, inafara de semnalul prost în anumite zone, nu am de ce să mă plâng. Prețuri ok, și viteza la internet destul de bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Ieri la 13:55 Administrator Share Postat Ieri la 13:55 Acum 2 ore, devylinn @ LCS a spus: Eu sunt la digi de cel puțin 10 ani, inafara de semnalul prost în anumite zone, nu am de ce să mă plâng. Prețuri ok, și viteza la internet destul de bună. Digi pe mobil este cel mai praf! Oricum, nu recomand Digi de niciun fel, chiar dacă au cele mai mici prețuri la abonament, Digi rupe și are netul bun prin cablu / wifi, în rest ce să zic, pe mobil dacă sunt în casă și intru pe date mobile, îmi zice că am 4G dar se mișcă ca naiba de greu pe orice browser, joc sau orice altceva (nu e de la telefon). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Ieri la 14:21 Autor Administrator Share Postat Ieri la 14:21 Acum 25 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Digi pe mobil este cel mai praf! Oricum, nu recomand Digi de niciun fel, chiar dacă au cele mai mici prețuri la abonament, Digi rupe și are netul bun prin cablu / wifi, în rest ce să zic, pe mobil dacă sunt în casă și intru pe date mobile, îmi zice că am 4G dar se mișcă ca naiba de greu pe orice browser, joc sau orice altceva (nu e de la telefon). Țin să te contrazic :)) nu știu cum de ai tu viteză mică la net…la mine se mișcă foarte bine netul aproape oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Ieri la 18:20 Administrator Share Postat Ieri la 18:20 Acum 3 ore, devylinn @ LCS a spus: Țin să te contrazic :)) nu știu cum de ai tu viteză mică la net…la mine se mișcă foarte bine netul aproape oriunde Nu am zis nimic de viteză mică la net, am zis doar că nu ai semnal, stă foarte prost pe semnal Digi, și poate să confirme o grămadă de oameni treaba asta... Poate în București ai acoperire și ai semnal că e un oraș mare, dar aici unde sunt eu, e cam nasol sincer.. Anyway, să nu facem chat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.