Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 13, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 13, 2024 13 cu ghinion pentru Robert Ilyeș! Liderul FK Csikszereda Miercurea Ciuc, primul eșec al sezonului FK Csikszereda Miercurea Ciuc a suferit primul eșec în acest sezon al Ligii a 2-a. Eșecul ciucanilor a venit, marți seara, în etapa 13, pe terenul Chiajnei, scor 1-2. Pentru Concordia au marcat Ion (24) şi Boiciuc (61), în timp ce pentru ciucani a punctat Makrai (75). Reacția antrenorului Robert Ilyeș, după prima înfrângere a a sezonului: „Au meritat victoria“ Robert Ilyes (50 de ani), antrenorul ciucanilor, a recunoscut superioritatea adversarilor de la Chiajna. „Nu aveam voie să luăm primul gol. Ne-au prins descoperiți. Le-am dat prea multe spații. Nu am făcut jocul pe care l-am dorit. Recunosc, ei au meritat victoria. Se poate întâmpla orice. Chiajna a demonstrat în seara asta că poate să învingă liderul. Ne lingem rănile acum, ce să facem. Sunt multe meciuri rămase de jucat și eu cred în echipă. O să continuăm seria victoriilor pe care am avut-o în startul sezonului. Încă nu suntem în play-off, dar avem de muncă în continuare”, - a declarat Robert Ilyes, la flash-interviu. În clasament, FK Csikszereda este pe primul loc, cu 31 de puncte. Podiumul Ligii a 2-a este completat de Steaua cu 37 de puncte și CSM Reșița cu 24 de puncte. sursă: Click 1
Postări Recomandate