Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick: Andrei

IP: Nu stiu de pe ce ip am fost banat fiindca eu am o protectie in care mi se schimba zilnic ipu

SteamID: STEAM_0:0:915418532 

Data: nu stiu ca nu am mai intrat de 2 zile si cand am vrut sa intru aveam ban

Adminul care te-a banat: Bibi 

Motiv: wgrosu

Dovada:  https://files.fm/u/ynxfgbqmz2

Ba frate, nu am nimic cu nimeni... Intru cand am timp sa ma joc pe acest server si tot felu de admin ba imi fac poze de fiecare data, ba altu imi da ban... Faceti-ma sa inteleg ce aveti cu mine, sau sunteti voi incopetenti si  nu aveti ce face cu adminu ?

acum ceva timp am fost din nou banat de catre adminul Leoo, pe aceasi chestie. doar ca i-am zis de dinainte ca wg u meu este rosu fiindca am o probleme cu un cfg luat de pe net. si e ca si cum mi s-a "virusat" steamu

aici este un topic in care am explicat problema mea. chiar nu inteleg de ce am fost banat. 

Postat

Fa un wg nou și postează l aici ! 

Postat (editat)

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2975545

PS: intre timp am intrat de pe alt cont ca sa ma pot juca.. aparent am fost banat si pe ala pe motiv de "fursec+abd" ba nene, nu se poate juca omu linistit ca primeste ban din senin pe nimic? 

nici macar nu mi s-au facut poze sau ceva, direct ban de la Furia Rosie. eram cu numele Abracadabra.

ce inseamna fursec+abd?

de atatea ori mi s-au facut poze si le-am dat si eram de fiecare data curat!

Editat de Andreiiiiiii
Postat

sincer meriti Banat Permanent mai ai si ip Dinamic  ai intrat cu alt nume pe Valve pe CS azi la 21:00 sau 22:00 cu aim 

m-am pus spec ai si iesit de pe server   de ce esti Nesimtit mai si vi sa faci cerere de unban  du-te pe alte servere

si joaca cu coduri  mai ai si WG Rosu.

Postat (editat)
Acum 7 ore, Floryn a spus:

sincer meriti Banat Permanent mai ai si ip Dinamic  ai intrat cu alt nume pe Valve pe CS azi la 21:00 sau 22:00 cu aim 

m-am pus spec ai si iesit de pe server   de ce esti Nesimtit mai si vi sa faci cerere de unban  du-te pe alte servere

si joaca cu coduri  mai ai si WG Rosu.

Ma, tu ești sănătos? Despre ce vorbești ma? Ce coduri zici tu acolo? Auzi ca am întrat cu alt nume.

După ce ca primesc ban aiurea mai veniți și cu motive tâmpite.

Wg u rosu, repet iară ca vad ca sunteți incompetenți sa citit ceva cum trebuie. Am o problemaaaaaaaaaaaa cu un cfguat de pe net și a rămas rosu 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Editat de Andreiiiiiii
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate