Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 4, 2024 Administrator Postat Noiembrie 4, 2024 (editat) Acum 12 minute, Ares a spus: Ohoo îmi place ai tupeu, ai curaj Te provoc să-mi ceri 2 chestii: ca in povestea Alladin și Lampa fermecata. 1. Pune-i și lui @Alexandru06 @ LCS Premium pentru 1h și 2. Suspende-i accesul de a posta tot pentru o oră doar de a posta (revenge) @dRama t i c a adevar sau provocare? Editat Noiembrie 4, 2024 de devylinn @ LCS 1 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 4, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 4, 2024 Provocare 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 4, 2024 Administrator Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 46 minute, dRama t i c a a spus: Provocare Te provoc să - mi scrii ceva pe profil la status orice Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 4, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 38 minute, devylinn @ LCS a spus: Te provoc să - mi scrii ceva pe profil la status orice Done. Adevăr sau provocare @Dexter. @ GOV.RO? 1 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 4, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 3 minute, dRama t i c a a spus: Done. Adevăr sau provocare @Dexter. @ GOV.RO? Provocare, să vedem.. Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 4, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 1 oră, Dexter. @ GOV.RO a spus: Provocare, să vedem.. Te provoc să pui la semnătura : Țineți va femeile în casă ca m am tuns . 24h. 1 2 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 4, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 4 ore, dRama t i c a a spus: Te provoc să pui la semnătura : Țineți va femeile în casă ca m am tuns . 24h. @Bombo | ftw. adevăr sau provocare? 1 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Noiembrie 6, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 6, 2024 La 04.11.2024 la 22:37, Dexter. @ GOV.RO a spus: @Bombo | ftw. adevăr sau provocare? Tag altei persoane pentru că nu a răspuns în cele 24h. 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 7, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 7, 2024 La 06.11.2024 la 4:24, dRama t i c a a spus: Tag altei persoane pentru că nu a răspuns în cele 24h. @devylinn @ LCSadevăr sau provocare, zinule? Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 7, 2024 Administrator Postat Noiembrie 7, 2024 Adevăr. Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Noiembrie 7, 2024 Global-Moderators Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 5 ore, devylinn @ LCS a spus: Adevăr. Dacă ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi? Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 7, 2024 Administrator Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 23 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Dacă ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi? Trebuia o întrebare de genul ‘este adevărat ca..’ dar hai să îți răspund și la asta : timiditatea în principiu @aLN. adevăr sau provocare ? 1 Citează
aLN. Postat Noiembrie 7, 2024 Autor Postat Noiembrie 7, 2024 1 hour ago, devylinn @ LCS said: Trebuia o întrebare de genul ‘este adevărat ca..’ dar hai să îți răspund și la asta : timiditatea în principiu @aLN. adevăr sau provocare ? provocare 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Noiembrie 7, 2024 Administrator Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 3 ore, aLN. a spus: provocare Te provoc să scrii la statusu unei fete ceva frumos (la alegerea ta) de pe forum Citează
aLN. Postat Noiembrie 7, 2024 Autor Postat Noiembrie 7, 2024 (editat) 35 minutes ago, devylinn @ LCS said: Te provoc să scrii la statusu unei fete ceva frumos (la alegerea ta) de pe forum Persoana de fata nu se exclude (n-ai specificat nimic despre asta), asa ca merge, dai approve DONE! > : ) @Andraaa adevar sau provocare? Editat Noiembrie 7, 2024 de aLN. 1 Citează
Andraaa Postat Noiembrie 7, 2024 Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 2 ore, aLN. a spus: Persoana de fata nu se exclude (n-ai specificat nimic despre asta), asa ca merge, dai approve DONE! > : ) @Andraaa adevar sau provocare? Hai sa vina adevarul Citează
aLN. Postat Noiembrie 7, 2024 Autor Postat Noiembrie 7, 2024 8 minutes ago, Andraaa said: Hai sa vina adevarul Este adevarat ca ai iesit vreodata la date cu cineva mai scund decat tine? Citează
Andraaa Postat Noiembrie 7, 2024 Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 2 minute, aLN. a spus: Este adevarat ca ai iesit vreodata la date cu cineva mai scund decat tine? Oohhh, și nu doar o dată A fost “fermecător”, m a dat pe spate 2 Citează
aLN. Postat Noiembrie 7, 2024 Autor Postat Noiembrie 7, 2024 Fainã viata la inaltime a? :)) Atentie la buturugile mici, mare atentie... E randul tau sa nominalizezi acum. Dai UN tag cu '@' oricui doresti de pe acest forum si adreseaza-i 1 Citează
Andraaa Postat Noiembrie 7, 2024 Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 25 minute, aLN. a spus: Fainã viata la inaltime a? :)) Atentie la buturugile mici, mare atentie... E randul tau sa nominalizezi acum. Dai UN tag cu '@' oricui doresti de pe acest forum si adreseaza-i Sa stii ca nu imi place viata la inaltime, dau numai de baieti mai scunzi decat mine @YumiiAdevar sau provocare? 1 1 1 Citează
Yumii Postat Noiembrie 8, 2024 Postat Noiembrie 8, 2024 Acum 6 ore, Andraaa a spus: Sa stii ca nu imi place viata la inaltime, dau numai de baieti mai scunzi decat mine @YumiiAdevar sau provocare? Provocare Citează
Andraaa Postat Noiembrie 8, 2024 Postat Noiembrie 8, 2024 Acum 6 ore, Yumii a spus: Provocare Cat curaj Te provoc sa il banezi 10 minute pe @aLN. pe server 1 1 Citează
Yumii Postat Noiembrie 8, 2024 Postat Noiembrie 8, 2024 (editat) Acum 4 ore, Andraaa a spus: Cat curaj Te provoc sa il banezi 10 minute pe @aLN. pe server Diseara,acum sunt la munca dar e ca si facuta . @aLN. haide varutu’ meu ,adevar sau provocare ? Editat Noiembrie 8, 2024 de Yumii 1 1 Citează
Yumii Postat Noiembrie 8, 2024 Postat Noiembrie 8, 2024 Acum 3 ore, aLN. a spus: provocare Te provoc sa pui la anunturi pe ambele servere asa “Yumii e SEFA MEA PE VIATA si nu am VOIE sa fac NIMIC FARA stirea EI“ fara sa specifici ca e provocare Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.