Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 19:01 Administrator Postat Ieri la 19:01 Acum 3 minute, Ares a spus: Done @RĂDUCU adevar sau provocare my frend Și când mă gândeam ca pot sa dorm liniștit, hai cu provocarea Citează
Fondator Ares Postat Ieri la 19:41 Fondator Postat Ieri la 19:41 Acum 40 minute, RĂDUCU a spus: Și când mă gândeam ca pot sa dorm liniștit, hai cu provocarea Asta e pentru @devylinn @ Leaguecs cu dragoste de la @Luxie Pentru @RĂDUCU Scrie timp de o zi intreaga pe forum ca si cum ai fi un personaj de poveste (cavaler, vrajitor, pirat, ce alegi tu). Fiecare replica trebuie sa aiba un ton serios... dar sa para desprinsa dintr-un basm! 2 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 19:47 Administrator Postat Ieri la 19:47 Acum 3 minute, Ares a spus: Asta e pentru @devylinn @ Leaguecs cu dragoste de la @Luxie Pentru @RĂDUCU Scrie timp de o zi intreaga pe forum ca si cum ai fi un personaj de poveste (cavaler, vrajitor, pirat, ce alegi tu). Fiecare replica trebuie sa aiba un ton serios... dar sa para desprinsa dintr-un basm! Arrrr, provocarea ta e primită, mateloț! Să ne încrucișăm săbiile să vedem cine e stăpânul mărilor. @Luxieadevar sau provocare? 2 Citează
Administrator Luxie Postat Ieri la 19:52 Administrator Postat Ieri la 19:52 3 minutes ago, RĂDUCU said: Arrrr, provocarea ta e primită, mateloț! Să ne încrucișăm săbiile să vedem cine e stăpânul mărilor. @Luxieadevar sau provocare? Provocare Citează
Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 19:58 Administrator Postat Ieri la 19:58 Acum 5 minute, Luxie a spus: Provocare Arrrr, ce vreau să te pun să faci astăzi domnița marilor. Scrijeleste pe status update la devylinn următorul mesaj. “Breaking news: devylinn devine oficial căpitanul navei ‘Pierdută în spațiu’!” 3 Citează
Administrator Luxie Postat Ieri la 20:04 Administrator Postat Ieri la 20:04 4 minutes ago, RĂDUCU said: Arrrr, ce vreau să te pun să faci astăzi domnița marilor. Scrijeleste pe status update la devylinn următorul mesaj. “Breaking news: devylinn devine oficial căpitanul navei ‘Pierdută în spațiu’!” Done @devylinn @ Leaguecs adevar sau provovcare ? 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 18 ore în urmă Administrator Postat 18 ore în urmă Acum 7 ore, Luxie a spus: Done @devylinn @ Leaguecs adevar sau provovcare ? provocare , ai grija ce dai Citează
Administrator Luxie Postat 12 ore în urmă Administrator Postat 12 ore în urmă 6 hours ago, devylinn @ Leaguecs said: provocare , ai grija ce dai Te provoc sa iti pui la status update "DND , epilez gaina pe picioare" 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 11 ore în urmă Administrator Postat 11 ore în urmă Acum 21 minute, Luxie a spus: Te provoc sa iti pui la status update "DND , epilez gaina pe picioare" Vrei razboi sa inteleg :))) @aLN. vad ca stai linistit, adevar sau provocare? 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat 11 ore în urmă Autor LCS PREMIUM Postat 11 ore în urmă 12 minutes ago, devylinn @ Leaguecs said: Vrei razboi sa inteleg :))) @aLN. vad ca stai linistit, adevar sau provocare? nu's linistit deloc, ti se pare = )))) provocare. Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 8 ore în urmă Administrator Postat 8 ore în urmă Acum 3 ore, aLN. a spus: nu's linistit deloc, ti se pare = )))) provocare. Ia sa vedem :))) te provoc sa scrii pe chat-ul de la discord următoarea fraza ‘îmi cer scuze ca va supăr fetelor, știu ca mereu aveți dreptate’ nu e nevoie de print ca sunt deja pe grup :))) Sa nu specifici ca este provocare 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat 6 ore în urmă Autor LCS PREMIUM Postat 6 ore în urmă 1 hour ago, devylinn @ Leaguecs said: Ia sa vedem :))) te provoc sa scrii pe chat-ul de la discord următoarea fraza ‘îmi cer scuze ca va supăr fetelor, știu ca mereu aveți dreptate’ nu e nevoie de print ca sunt deja pe grup :))) Sa nu specifici ca este provocare Done. Te las tot pe tine sa nominalizezi pt joc, eu n am pe cine...sunt certat cu toata lumea : | 2 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 5 ore în urmă Administrator Postat 5 ore în urmă Aolo :))) vezi, ocazia perfectă să îți ceri scuze @Luxie adevăr sau provocare ? E momentul perfect pentru o răzbunare 1 Citează
Administrator Luxie Postat 3 ore în urmă Administrator Postat 3 ore în urmă 1 hour ago, devylinn @ Leaguecs said: Aolo :))) vezi, ocazia perfectă să îți ceri scuze @Luxie adevăr sau provocare ? E momentul perfect pentru o răzbunare Sa fi cuminte Provocare 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.