Sp1dey Postat Aprilie 9 Postat Aprilie 9 Acum 5 ore, maRy a spus: @Sp1dey este adevărat ca iti place sv lui @aLN. Pff, îmi place, de ce să zic ca nu Mă veghează zi și noapte, în consolă dacă zic ceva Știe și el ca sunt bun da’ nu vrea să recunoască 1 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Joi la 17:47 Administrator Postat Joi la 17:47 Ce este cu liniștea asta?:))) va trezesc eu imediat @Yumii adevăr sau provocare ? 1 Citează
Yumii Postat Joi la 18:37 Postat Joi la 18:37 Acum 49 minute, devylinn @ Leaguecs a spus: Ce este cu liniștea asta?:))) va trezesc eu imediat @Yumii adevăr sau provocare ? Provo cv usor,sper Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Joi la 18:43 Administrator Postat Joi la 18:43 Acum 3 minute, Yumii a spus: Provo cv usor,sper Pentru tine o sa fie ușor Te provoc sa scrii la status ‘sunt o slaba la jocul cs 1.6’ 1 Citează
Yumii Postat Joi la 18:53 Postat Joi la 18:53 Acum 9 minute, devylinn @ Leaguecs a spus: Pentru tine o sa fie ușor Te provoc sa scrii la status ‘sunt o slaba la jocul cs 1.6’ Done. :)) lasa ca te prind eu,obraznico @sh1nRa- adevar sau provocare ? 2 Citează
sh1nRa- Postat Joi la 18:59 Postat Joi la 18:59 Acum 5 minute, Yumii a spus: Done. :)) lasa ca te prind eu,obraznico @sh1nRa- adevar sau provocare ? Provocare.. 1 Citează
Yumii Postat Joi la 19:03 Postat Joi la 19:03 Acum 10 minute, sh1nRa- a spus: Provocare.. Hmmmmm… Te provoc sa ii scrii lui Ares de pe forum,in privat „habar n-ai sa administrezi comunitatea asta,nu stiu cum ai ajuns fondator“ fara sa specifici ca e provocare si sa pui reactia lui aici :)) //devy : cred ca ii da ban :))) 1 1 Citează
sh1nRa- Postat Joi la 19:45 Postat Joi la 19:45 Acum 33 minute, Yumii a spus: Hmmmmm… Te provoc sa ii scrii lui Ares de pe forum,in privat „habar n-ai sa administrezi comunitatea asta,nu stiu cum ai ajuns fondator“ fara sa specifici ca e provocare si sa pui reactia lui aici :)) //devy : cred ca ii da ban :))) Nah, e super băiat @Ares @devylinn @ Leaguecsadevăr sau provocare? 2 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Joi la 19:50 Administrator Postat Joi la 19:50 Provocare...sper sa fie usoara :))) 1 Citează
sh1nRa- Postat Joi la 20:00 Postat Joi la 20:00 Acum 6 minute, devylinn @ Leaguecs a spus: Provocare...sper sa fie usoara :))) "Provocare" nu prea :)) dacă se poate să pui secțiunea de servere în ordine alfabetică. Dacă se poate, bineînțeles! If it's to much, te provoc să mai intri pe server să jucăm și să dai un feedback cum ții se pare. 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Joi la 20:04 Administrator Postat Joi la 20:04 Acum 4 minute, sh1nRa- a spus: "Provocare" nu prea :)) dacă se poate să pui secțiunea de servere în ordine alfabetică. Dacă se poate, bineînțeles! If it's to much, te provoc să mai intri pe server să jucăm și să dai un feedback cum ții se pare. Prima varianta din pacate nu:)) ma 'ucide' @X-Tream a 2 varianta da, si azi am intrat, am vorbit deja cu @aLN. si i-am zis parerea mea sincera, de acum o sa ma vedeti mai des pe server @sh1nRa- adevar sau provocare? 1 1 Citează
sh1nRa- Postat Joi la 20:07 Postat Joi la 20:07 Chiar acum, devylinn @ Leaguecs a spus: Prima varianta din pacate nu:)) a 2 varianta da, si azi am intrat, am vorbit deja cu @aLN. si i-am zis parerea mea sincera, de acum o sa ma vedeti mai des pe server @sh1nRa- adevar sau provocare? Goddaamn.. am zis că am scăpat :))) Am văzut când ai intrat, eu ți-am dat primul revive pe inferno2se. Adevăr de data aceasta.. 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Joi la 20:09 Administrator Postat Joi la 20:09 Chiar acum, sh1nRa- a spus: Goddaamn.. am zis că am scăpat :))) Am văzut când ai intrat, eu ți-am dat primul revive pe inferno2se. Adevăr de data aceasta.. Stiu stiu si ti-am si multumit:)) Este adevart ca server-ul atlantis este cel mai frumos sv si original? 1 1 Citează
sh1nRa- Postat Joi la 20:34 Postat Joi la 20:34 Acum 2 minute, devylinn @ Leaguecs a spus: Stiu stiu si ti-am si multumit:)) Este adevart ca server-ul atlantis este cel mai frumos sv si original? Uff, frumos este că altfel nu jucăm aici.. original pe de altă parte, este cel mai original pentru mine personal că doar aici joc, nu știu ce au alții așa că nu am prea multe de spus pe partea de originalitate. Este și primul server pe care am jucat mai mult cu acest sistem de revive/minat.. eu joc de ceva timp aici de când era mod respawn. Îl consider original pentru adăugarea mapelor, skin-urilor pe arme cât și pe agenți în perioadele de sărbători deși cred că mai toți fac acest update la vremea potrivită. Deci, da, este adevărat. @Yumiiadevăr sau provocare? 2 1 Citează
Yumii Postat Joi la 20:38 Postat Joi la 20:38 Acum 2 minute, sh1nRa- a spus: Uff, frumos este că altfel nu jucăm aici.. original pe de altă parte, este cel mai original pentru mine personal că doar aici joc, nu știu ce au alții așa că nu am prea multe de spus pe partea de originalitate. Este și primul server pe care am jucat mai mult cu acest sistem de revive/minat.. eu joc de ceva timp aici de când era mod respawn. Îl consider original pentru adăugarea mapelor, skin-urilor pe arme cât și pe agenți în perioadele de sărbători deși cred că mai toți fac acest update la vremea potrivită. Deci, da, este adevărat. @Yumiiadevăr sau provocare? Vrei sa te razbuni a ? hai fie,provocare 1 Citează
sh1nRa- Postat Joi la 20:43 Postat Joi la 20:43 7 minutes ago, Yumii said: Vrei sa te razbuni a ? hai fie,provocare Te provoc să faci un portret, caricatură (exact așa cum ți-l imaginezi tu) în paint cu @aLN. să fie cu tematică de grinch. aLN: BAAA VA OMOR =)) 3 Citează
Yumii Postat Joi la 21:13 Postat Joi la 21:13 Acum 28 minute, sh1nRa- a spus: Te provoc să faci un portret, caricatură (exact așa cum ți-l imaginezi tu) în paint cu @aLN. să fie cu tematică de grinch. aLN: BAAA VA OMOR =)) https://postimg.cc/8jJRSYBT L-am facut pe telefon nu ma pricep la desen,dar vi.l prezint pe grinch al nostru . @aLN.adevar sau provocare ? 1 1 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Vineri la 10:52 Autor LCS PREMIUM Postat Vineri la 10:52 13 hours ago, Yumii said: https://postimg.cc/8jJRSYBT L-am facut pe telefon nu ma pricep la desen,dar vi.l prezint pe grinch al nostru . @aLN.adevar sau provocare ? La tn mi-e frica sa raspund fie adevar, mai ales provocare..intreba pe altcineva lasa ma = ) 1 Citează
Yumii Postat Vineri la 13:33 Postat Vineri la 13:33 Acum 2 ore, aLN. a spus: La tn mi-e frica sa raspund fie adevar, mai ales provocare..intreba pe altcineva lasa ma = ) @devylinn @ Leaguecs adevar sau provocare ? Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Vineri la 13:35 Administrator Postat Vineri la 13:35 Acum 1 minut, Yumii a spus: @devylinn @ Leaguecs adevar sau provocare ? Si mie imi este teama de provocarile tale mai ales ca nu scap asa usor:))) o sa aleg adevar de data asta 1 Citează
Yumii Postat Vineri la 19:44 Postat Vineri la 19:44 Acum 6 ore, devylinn @ Leaguecs a spus: Si mie imi este teama de provocarile tale mai ales ca nu scap asa usor:))) o sa aleg adevar de data asta Stii vorba aia.. „de ce ti-e frica nu scapi ?“ este adevarat ca daca te-ar pune cineva sa renunti la gradul de pe forum nu ai accepta cu usurinta ? 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Sâmbătă la 07:18 Administrator Postat Sâmbătă la 07:18 Acum 11 ore, Yumii a spus: Stii vorba aia.. „de ce ti-e frica nu scapi ?“ este adevarat ca daca te-ar pune cineva sa renunti la gradul de pe forum nu ai accepta cu usurinta ? 100% adevarat, mi-am dedicat mare parte din timp aici si este pacat, am muncit sa ajung unde sunt @Ares adevar sau provocare? 2 Citează
Fondator Ares Postat Sâmbătă la 21:13 Fondator Postat Sâmbătă la 21:13 Acum 13 ore, devylinn @ Leaguecs a spus: 100% adevarat, mi-am dedicat mare parte din timp aici si este pacat, am muncit sa ajung unde sunt @Ares adevar sau provocare? Provocare my dear frend Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 16:25 Administrator Postat Ieri la 16:25 Te provoc să…îi scrii ceva frumos lui Luxie în privat (o declarație de dragoste) și să arăți aici dovada, să nu specifici ca este provocare, dacă se uită asta e (pe whatsapp) hai sa te văd poetule, @Ares 1 Citează
Fondator Ares Postat 22 ore în urmă Fondator Postat 22 ore în urmă Acum 2 ore, devylinn @ Leaguecs a spus: Te provoc să…îi scrii ceva frumos lui Luxie în privat (o declarație de dragoste) și să arăți aici dovada, să nu specifici ca este provocare, dacă se uită asta e (pe whatsapp) hai sa te văd poetule, @Ares Done @RĂDUCU adevar sau provocare my frend 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.