Sari la conținut

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat
On 08/03/2025 at 22:12, Yumii said:

Te provoc sa trimiti unei fete(una pe care o cunoastem si noi) un mesaj/mini declaratie de dragoste,poti si pe forum/discord/whapp etc,unde vrei tu, si sa postezi aici mesajul tau +reactia ei.  Poti sa acoperi poza/nume/nr de tlf etc. Si bineinteles fara sa specifici ca e provocare. 

hai ca e cv usor 😂

E tricky provocarea, acum am inteles de ce s-a retras o luna = )

Intreaba pe altcineva, nu trecem peste, doar punem pe hold..

Postat (editat)
La 10.03.2025 la 21:52, aLN. a spus:

E tricky provocarea, acum am inteles de ce s-a retras o luna = )

Intreaba pe altcineva, nu trecem peste, doar punem pe hold..

@sh1nRa- adevar sau provocare? 😌😈

Editat de Yumii
Postat
La 10.03.2025 la 23:21, Yumii a spus:

@sh1nRa- adevar sau provocare? 😌😈

De moment, adevăr.. nu sunt pregătit emoțional pentru o provocare de la tine 🫣

Postat
Acum 3 ore, sh1nRa- a spus:

De moment, adevăr.. nu sunt pregătit emoțional pentru o provocare de la tine 🫣

Off,”adevarurile” sunt plictisitoare …🙄

Este adevarat ca ai avut,cel putin o data,un crush pe un server de cs ? 🤭

Postat
1 oră în urmă, Yumii a spus:

Off,”adevarurile” sunt plictisitoare …🙄

Este adevarat ca ai avut,cel putin o data,un crush pe un server de cs ? 🤭

Da, normal. Am avut în trecut când era la moda și la început treaba cu CSGO MOD am făcut atunci parte dintr-o comunitate bună și respectată.

În prezent am crush pe acest server dat fiind faptul că doar aici joc.

@biaAdevăr sau provocare?

Postat
Acum 25 minute, sh1nRa- a spus:

Da, normal. Am avut în trecut când era la moda și la început treaba cu CSGO MOD am făcut atunci parte dintr-o comunitate bună și respectată.

În prezent am crush pe acest server dat fiind faptul că doar aici joc.

@biaAdevăr sau provocare?

Adevăr.

Postat
Acum 4 ore, bia a spus:

Adevăr.

Este adevărat că acum de când ești deținător parcă ți-a mai scăzut poftă de joc în sine?

Întreb pentru că eu așa eram când adminam, înainte să iau gradul de admin, jucam de rupeam.. după ce mi-am luat grad poftă de joc pentru mine scăzuse.

Eram mult mai focusat să fac un "trai" mai bun pentru cei din jurul meu adică să fiu atent la ce mape vor să joace next, să verific pe ce-i suspecți, etc.

Postat (editat)
Acum 2 ore, sh1nRa- a spus:

Este adevărat că acum de când ești deținător parcă ți-a mai scăzut poftă de joc în sine?

Întreb pentru că eu așa eram când adminam, înainte să iau gradul de admin, jucam de rupeam.. după ce mi-am luat grad poftă de joc pentru mine scăzuse.

Eram mult mai focusat să fac un "trai" mai bun pentru cei din jurul meu adică să fiu atent la ce mape vor să joace next, să verific pe ce-i suspecți, etc.

Hmm, n-aș zice că e adevărat, încă nu mi-a scăzut "pofta" de joc. Într-adevăr trebuie să fii atent la mai multe lucruri și să oferi o experiență de joc cât mai bună celorlalți, dar încă te mai poți bucura de joc.

Momentan sunt încă la început, vom vedea dacă mi se va schimba părerea între timp.:))

Rândul tău @sh1nRa-. Adevăr sau provocare? :)

Editat de bia
Postat (editat)
Acum 12 ore, bia a spus:

Hmm, n-aș zice că e adevărat, încă nu mi-a scăzut "pofta" de joc. Într-adevăr trebuie să fii atent la mai multe lucruri și să oferi o experiență de joc cât mai bună celorlalți, dar încă te mai poți bucura de joc.

Momentan sunt încă la început, vom vedea dacă mi se va schimba părerea între timp.:))

Rândul tău @sh1nRa-. Adevăr sau provocare? :)

Our first interaction, deci adevăr 😃

Editat de sh1nRa-
Postat (editat)
Acum 17 ore, sh1nRa- a spus:

Our first interaction, deci adevăr 😃

Hmm, precaut pentru început, okk.

Este adevărat că ai ieșit măcar o dată din joc pentru că cineva te-a făcut de mai multe ori consecutiv? :))

Editat de bia
Postat
Acum 7 ore, bia a spus:

Hmm, precaut pentru început, okk.

Este adevărat că ai ieșit măcar o dată din joc pentru că cineva te-a făcut de mai multe ori consecutiv? :))

Sunt foarte competitiv de fel deci, da.

@KiNG ;adevăr sau provocare?

Postat
Acum 1 oră, KiNG ; a spus:

provocare :D

Te provoc să mă răzbuni, dai și tu o lama lui Mad!.. dacă poți face și poză, perfect dacă nu, nu-i băi că te cred. :D

Postat

Sh1n , pentru un moș ruginit ca mine este ceva sa pot încă da headuri cu lama, si faptul ca tocmai ție:)) îmi aduci aminte de mine în anii de competiție, când Sedan era la -eq , si noi cei din faleza nord încă ii băteam pe unde ii prindeam ! Asa ca tine-o tot asa și lasa lamele pentru moși! :))))

• Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 1
  • LCS PREMIUM
Postat
La 17.03.2025 la 18:39, sh1nRa- a spus:

Te provoc să mă răzbuni, dai și tu o lama lui Mad!.. dacă poți face și poză, perfect dacă nu, nu-i băi că te cred. :D

Din pacate mosu asta a fugit de mine vreo 4 mape, ori se baga in aceeasi echipa cu mine ori murea primu, doar sa nu ii dau  =)) Ti l dau pe Grey in schimb  =))

Anderson killed sh1nRa- with awp
*** Jandarmeria killed FraNk. with a headshot from ak47 ***
KiNG killed None with knife

nu am mai facut ss, erai si tu pe srver :)))

@Grey ia zi adevar sau provocare ?

Postat
21 hours ago, KiNG ; said:

Din pacate mosu asta a fugit de mine vreo 4 mape, ori se baga in aceeasi echipa cu mine ori murea primu, doar sa nu ii dau  =)) Ti l dau pe Grey in schimb  =))

Anderson killed sh1nRa- with awp
*** Jandarmeria killed FraNk. with a headshot from ak47 ***
KiNG killed None with knife

nu am mai facut ss, erai si tu pe srver :)))

@Grey ia zi adevar sau provocare ?

Provocare sa fie 

• LCS PREMIUM
Postat
Acum 22 ore, Grey a spus:

Provocare sa fie 

te provoc sa ii faci Dariei o declaratie de dragoste :)) si trimisa pe discord dupa evident.

• Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 1
Postat
7 hours ago, MadCta said:

Adevar. :))

Este adevărat ca vrei sa ii dai o lama lu Daria pentru mine ? 😂😂😂

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate