Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
Acum 22 ore, maRy a spus:

Provocare 

Te provoc să-i caracterizezi printr-un cuvânt pe cei din staff, măcar pe ce-i care-i cunoști.

Postat
32 minutes ago, maRy said:

Ma refer doar la @aLN.sI @Yumii 2 oameni de suflet.

@biaadv sau provocare? 

Și caracterizarea unde e? "De suflet" ?;))) care suflet....

• Like 1
  • Mor de râs 1
Postat (editat)

Este adv ca te enervează unii jucători din cauza faptului ca ești fată?  Te tachinează sau fac glume

aLN:  a primit deja upgrade de ceva timp.

Editat de maRy
  • Like 1
  • UP 1
Postat
Acum 22 ore, maRy a spus:

Este adv ca te enervează unii jucători din cauza faptului ca ești fată?  Te tachinează sau fac glume

aLN:  a primit deja upgrade de ceva timp.

Este adevărat, însă încerc cât pot de mult să ignor...la un moment dat te obișnuiești :)).

Cum nu știu pe altcineva să mai etichetez, @aLN.spune repede, adevăr sau provocare? 

• Like 2
  • Mor de râs 2
Postat
3 hours ago, bia said:

Este adevărat, însă încerc cât pot de mult să ignor...la un moment dat te obișnuiești :)).

Cum nu știu pe altcineva să mai etichetez, @aLN.spune repede, adevăr sau provocare? 

provocare

Postat
Acum 6 ore, aLN. a spus:

provocare

Nici nu te-ai recuperat bine după cealaltă și tu vrei încă una...ok.

Asta o să fie mai light, așadar te provoc să ne spui ce te-a determinat să vrei să deții un server de CS 1.6.

Postat
8 hours ago, bia said:

Nici nu te-ai recuperat bine după cealaltă și tu vrei încă una...ok.

Asta o să fie mai light, așadar te provoc să ne spui ce te-a determinat să vrei să deții un server de CS 1.6.

Vai, ce maleabila, nu ma asteptam..o sa continui cu o mica istorie, sper sa nu plictiseasca..

Nu sunt strain de domeniu, am detinut si o comunitate in trecutul mai indepartat, pe cand se juca cu friendlyfire ON (adica puteai sa iti impusti si coechipierii, nu ca acum, lux)...Dupa aceea am luat o pauza luunga, revenind in 2023...Enorm de multe lucruri erau schimbate, m-am reintalnit cu cativa prieteni din liceu si am hotarat sa iau un host random sa jucam intre noi, sa ne aducem aminte de vremurile bune. Intre timp, am inceput sa aud fel si fel de informatii, precum ca e greu in zilele astea sa mai tii un server 1.6, iar cum mie imi plac provocarile, avand totusi experienta anilor de odinioara in a construi servere pe banda rulanta, am inceput sa investesc si sa construiesc aici si indraznesc sa spun cu toata modestia ca am facut ceva unic, iar cei care joaca constant stiu ca prin alte parti nu prea se gaseste asa ceva...Cateva luni mai tarziu dupa deschidere, serverul ruland la timpul acela pe mod respawn, a luat o amploare neasteptata pentru ca am stiut ce sa ofer oamenilor sa ramana, mare parte din ei ramasi si acum, aici. (pe aceasta cale le multumesc, fara ei probabil nu as fi avut ambitia sa continui)..Si a rezultat ce se vede acum...nu e nr. 1, nici nu vreau, ma axez mai mult pe calitate si nu pe cantitate, ma refer in special la playeri si staff...

Acum, randul tau @bia Adevar? Sau Provocare?   : )

• Like 1
  • Ador 2
Postat (editat)
1 oră în urmă, aLN. a spus:

Vai, ce maleabila, nu ma asteptam..o sa continui cu o mica istorie, sper sa nu plictiseasca..

Nu sunt strain de domeniu, am detinut si o comunitate in trecutul mai indepartat, pe cand se juca cu friendlyfire ON (adica puteai sa iti impusti si coechipierii, nu ca acum, lux)...Dupa aceea am luat o pauza luunga, revenind in 2023...Enorm de multe lucruri erau schimbate, m-am reintalnit cu cativa prieteni din liceu si am hotarat sa iau un host random sa jucam intre noi, sa ne aducem aminte de vremurile bune. Intre timp, am inceput sa aud fel si fel de informatii, precum ca e greu in zilele astea sa mai tii un server 1.6, iar cum mie imi plac provocarile, avand totusi experienta anilor de odinioara in a construi servere pe banda rulanta, am inceput sa investesc si sa construiesc aici si indraznesc sa spun cu toata modestia ca am facut ceva unic, iar cei care joaca constant stiu ca prin alte parti nu prea se gaseste asa ceva...Cateva luni mai tarziu dupa deschidere, serverul ruland la timpul acela pe mod respawn, a luat o amploare neasteptata pentru ca am stiut ce sa ofer oamenilor sa ramana, mare parte din ei ramasi si acum, aici. (pe aceasta cale le multumesc, fara ei probabil nu as fi avut ambitia sa continui)..Si a rezultat ce se vede acum...nu e nr. 1, nici nu vreau, ma axez mai mult pe calitate si nu pe cantitate, ma refer in special la playeri si staff...

Acum, randul tau @bia Adevar? Sau Provocare?   : )

Wow, nu m-ai plictisit. Foarte interesantă povestioara și pot spune că este într-adevăr unic (de când am descoperit server-ul ăsta nu am mai simțit nevoia să merg în altă parte :)) ). Ține-o tot așa. ✨

Provocare, să văd ce poți.

Editat de bia
Postat (editat)
17 hours ago, bia said:

Wow, nu m-ai plictisit. Foarte interesantă povestioara și pot spune că este într-adevăr unic (de când am descoperit server-ul ăsta nu am mai simțit nevoia să merg în altă parte :)) ). Ține-o tot așa. ✨

Provocare, să văd ce poți.

@bia te provoc sa joci diseara 2 mape cu skinu' asta:

https://postimg.cc/nX5W0mNf

Editat de aLN.
  • Like 1
  • Mor de râs 2
Postat
Acum 18 ore, bia a spus:

Deal, se face =))). Țestoasa ninja night action🤣.

@sadj. văd că te amuzi pe aici, așadar, adevăr sau provocare? :)

Ma amuza testoasele =))

Incepem cu adevar, cine stie ce urmeaza :))

Postat
Acum 4 ore, sadj. a spus:

Ma amuza testoasele =))

Incepem cu adevar, cine stie ce urmeaza :))

Puteai să te amuzi aseară când am fost =)).

Este adevărat că te-ai prefăcut, măcar o dată, că ai lag doar ca să ai o scuză pentru un meci mai slab? :))

• Like 1
  • Mor de râs 1
Postat (editat)
Acum 4 ore, bia a spus:

Puteai să te amuzi aseară când am fost =)).

Este adevărat că te-ai prefăcut, măcar o dată, că ai lag doar ca să ai o scuză pentru un meci mai slab? :))

Cred ca este adevarat, tinand cont ca lag nu am mai avut de cativa ani buni, posibil ca in trecut sa fi folosit scuza aceasta =)) 

@biarandul tau, adevar sau provocare?

Editat de sadj.
  • Like 1
  • Fortzaaaa 1
Postat
Acum 4 minute, sadj. a spus:

Cred ca este adevarat, tinand cont ca lag nu am mai avut de cativa ani buni, posibil ca in trecut sa fi folosit scuza aceasta =)) 

@biarandul tau, adevar sau provocare?

Provocare :))

Postat (editat)
Acum 7 minute, bia a spus:

Provocare :))

Te provoc ca atunci cand o mai prinzi pe Cleopatra on pe server sa o enervezi, bine sa incerci =)) 

Vreau sa i vad reactia =))

Editat de sadj.
Postat (editat)
Acum 12 minute, sadj. a spus:

Te provoc ca atunci cand o mai prinzi pe, Cleopatra on pe server sa o enervezi, bine sa incerci =)) 

Vreau sa i vad reactia =))

Hmm, bine, o să încerc să o enervez într-un mod cât mai respectuos și drăguț posibil. 🤗

@maRy adevăr sau provocare?

Editat de bia
  • Mor de râs 1
  • Nervos 1
Postat
La 25.02.2025 la 21:08, maRy a spus:

Provocare

Te provoc să alegi 3 persoane cu care ai juca cs oricând, la orice oră. 

Postat

3 persoane.... îl aleg doar pe @aLN.il bat la orice ora ori când numai heduri 🤣🫣🫣

@Yumiiadv sau provocare 

• Mor de râs 1
  • Nervos 1
Postat (editat)
La 02.03.2025 la 11:14, maRy a spus:

3 persoane.... îl aleg doar pe @aLN.il bat la orice ora ori când numai heduri 🤣🫣🫣

@Yumiiadv sau provocare 

Provocare..

L.E Cum mary este in astenia de primavara,hai sa continuam jocul zic..🤭

@AlQaeda adevar sau provo? 😁

Editat de Yumii
Postat
Acum 2 ore, AlQaeda a spus:

Provocare... sper sa nu-mi para rau ca am spus asta  😁

Te provoc sa trimiti unei fete(una pe care o cunoastem si noi) un mesaj/mini declaratie de dragoste,poti si pe forum/discord/whapp etc,unde vrei tu, si sa postezi aici mesajul tau +reactia ei.  Poti sa acoperi poza/nume/nr de tlf etc. Si bineinteles fara sa specifici ca e provocare. 

hai ca e cv usor 😂

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate