Sari la conținut

[TENIS] Simona Halep a tras o singură concluzie, după eliminarea în primul tur de la Hong Kong

RĂDUCU

Postări Recomandate

YjJlZjE3NDE0Nzg5ODNmZDYyYmY3NzkzNGRk.thu

Simona Halep (33 de ani) a fost eliminată în primul tur al turneului de la Hong Kong (WTA 250) de către Yue Yuan, scor 3-6, 3-6.

Sportiva noastră a avut în față locul 44 mondial, care pe lângă faptul că stătea mai bine din punct de vedere fizic, a prins și o zi foarte bună, cu multe lovituri excepționale.

Simona Halep: ”Nu sunt fericită cu felul în care am jucat, dar a fost mult mai bine decât meciul precedent”

Următoarea zi, Simona Halep le-a oferit un interviu englezilor de la BBC, iar fostul lider mondial a concluzionat că este într-o continuă creștere, având în lunga perioadă în care a lipsit de pe teren.

Totuși, sportiva nu a putut anunța următorul turneu la care va participa, întrucât acest lucru depinde de organizatorii care îi vor oferi wild-carduri.

"Nivelul meu nu a fost deloc rău, însă adversara a jucat foarte bine și a avut încredere. Nu sunt fericită cu felul în care am jucat, dar a fost mult mai bine decât meciul precedent.

Depinde de wildcard-uri, însă deocamdată îmi doresc doar să muncesc mai mult fiindcă am nevoie de un corp mai puternic pentru a performa la acest nivel. O voi lua încet. Trebuie să am răbdare cu mine însumi și să încerc să devin mai bună zi de zi", a spus Simona, conform bbc.com.

Eliminată în primul tur la WTA Hong Kong, Simona Halep a primit un cec de 2.890 $ şi un punct WTA

În primul set, diferenţa a fost făcută de un break reuşit de chinezoaică la scorul de 2-1.

Halep a început foarte bine actul secund şi a condus cu 3-0, dar apoi ceva s-a rupt în jocul său şi a pierdut şase game-uri la rând, setul şi meciul.

Acesta a fost primul duel dintre fostul lider mondial şi Yuan.

Simona Halep a revenit la Hong Kong la aproape o lună după ce participa la un turneu WTA 125, la care se oprea în optimile de finală.

Pe tabloul principal la Hong Kong se află şi Ana Bogdan, care va juca în primul tur contra australiencei Kimberly Birrell.

Halep va primi pentru participare un cec de 2.890 dolari şi un punct WTA.

DIGISPORT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate