Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Numele dvs: Andrei

Numele adminului reclamat: Bibi

Data si ora: 21.10.2024-22:15

Motiv reclamatie: "strafe" si mi-a dat ban 

Dovada (Print la consola sau demo) :  https://files.fm/u/nfaqz3v2ve

adminul bibi isi bate joc de accesu lui si face numai ce vrea!

playerul noor sau cum il cheama era predator si nu ataca si astepta ca timpu sa treaca (se vede in poze) eu i-am atras atentia la admin ca acest jucator nu ataca si ca da doar revive in rest fuge.

ce sa vezi... pe admin il doare undeva. a zis si el acolo " next daca nu ataci ai slay" a zis degeaba, doar sa se vada ca a scris ceva.

dar daca fac eu strafe ( ce stiu ca nu e voie ) imediat imi da slay. Vi se pare corect asa ceva ? mie mi se pare nesimtire din partea adminului.

Daca unu face ce vrea ( nu ataca si nu primeste nici slay) hai sa facem toti ce vrem fara sa fim sanctionati!

fiti corecti cu totii, nu doar cu cine vreti!

Postat (editat)

adica iti zic de atatea ori ca ala nu ataca si sa ii dai slay si nu te intereseaza. dar daca tu imi zici mie sa nu mai fac strafe trebuie sa respect ce zici tu ? cand eu ti-am zis ceva si nu ai facut ? ...

daca iti zic sa ii dai slay lu ala ca nu ataca de 3 runde ia atitudine, dar tu nu iei.

dar daca tu daca imi zici o data sa nu mai fac strafe trebuie sa fac ce zici tu nu ? :))

Editat de Andreiiiiiii
Postat

Asta este abdenather , care își caută motive zilnic cu alt Nick .. știe Mihai situatia ta vorba este făcută mersi pentru înțelegere data viitoare când intri dacă nu respecți termeni iei ban iar ca oricum schimbi Ip zilnic 

Postat

După cum știm majoritatea lui ii place sa facă citate d-astea .. copil frustrat care avea tot inventarul cu roșu am și eu surse :)) 

Postat

@te-n_cing  am mai vorbit noi zilele trecute de aceeasi faza când erai on pe sv :) 

Postat
Chiar acum, Bibi a spus:

Asta este abdenather , care își caută motive zilnic cu alt Nick .. știe Mihai situatia ta vorba este făcută mersi pentru înțelegere data viitoare când intri dacă nu respecți termeni iei ban iar ca oricum schimbi Ip zilnic 

prietenas, vezi ca ma confunzi cu altcineva. vrei sa scapi de greseala ta si nu stii cum sa o dai.

Postat

Prietenas , de ce nu îți arați fata vorbind stilul tău cu idiot cu toate cele .. nu înțeleg de ce mai intri pe sv zilnic cu alt Nick .. zi de zi faci aceleași chestii strafe acelasi mers pe duck acelasi stil de joc doar ca nu îți mai bagi Scripturile uneori 

Postat

dupa ce ca dai dovada de penibilitate ca admin ca nu esti corect fata de altii, mai zici si ca sunt nu stiu cine :))

Postat (editat)

doamne ce fel de admini :)) sa moara jacsana daca e posibil asa ceva =)) deci ei gresesc si dupa isi cauta scuze

si legat de strafe, sunt destui care stim sa facem, nu e o singura persoana care stie sa faca asa ceva.

Editat de Andreiiiiiii
Postat

Vezi ca te da ceva de gol când schimbi Nick urile deja ai alt Ip ca in cererea de unban aveai alt Ip :) 

Postat

reclamatia asta este facuta fiindca ai dat un ban degeaba. tu gata, crezi ca daca ai acces poti face doar ce vrei.

Postat

Nu e dat degeaba ți am zis oprește te din strafe ai făcut încontinuu asuma ți mersi 

Postat
Chiar acum, Bibi a spus:

Nu e dat degeaba ți am zis oprește te din strafe ai făcut încontinuu asuma ți mersi 

eu sa imi asum ma ? tu sa iti asumi penibilitatea pe care o ai. ti-am zis 3 runde la rand ca ala nu ataca si nu ai facut nimic.

Postat

Asaaa scoate comportamentul tău adevărat afara 😂😂😂😂😂 cu ma cu penibil cu idiot 

Postat

ba omule, tu esti intreg la cap sau nu ? in momentul de fata tu esti cel care a facut o greseala, nu eu sau altii. DOAR TU!

Si legat de ip, am o protectie care zilnic dupa 24 de ore se schimba ip automat. dar nu mai cauta tu scuze ca sa nu se vada unde ai gresit.

iti mai repet o singura data :

tie daca ti se zice ceva de cateva ori nu te intereseaza, dar daca tu spui la altu ceva trebuie sa faca fix ce vrei tu ? 

Postat

Repeți o singura data altfel ce faci ? 😲😲 in primul rând i am atras atenția verbal prima runda a doua s a terminat repede și nu avea ce sa atace .. aici in reclamația asta nu e vorba de ce a făcut x si y e vorba de tine si faptele pe care le ai făcut 😘 ți am dat odată slay am zis sa te opresti ai facut iar asuma ți mersi seara buna 

Postat
Acum 3 minute, Bibi a spus:

Repeți o singura data altfel ce faci ? 😲😲 in primul rând i am atras atenția verbal prima runda a doua s a terminat repede și nu avea ce sa atace .. aici in reclamația asta nu e vorba de ce a făcut x si y e vorba de tine si faptele pe care le ai făcut 😘 ți am dat odată slay am zis sa te opresti ai facut iar asuma ți mersi seara buna 

doamne fereasca.. voi  ca admini niciodata nu faceti nimic gresit, asai ? numai playerii gresesc mereu =)) la fel cum eu am facut strafe si mi-ai dat slay din prima, asa am zis si eu de 3 ori sa ii dai lu ala slay si nu ai facut nimic. dar tu la altu ce nu iti convine tie practici comanda :)). las-o asa. voi adminii sunteti perfecti! invatati sa fiti corecti cu toata lumea.

ca si tu esti un player, cu totii suntem playeri pe acest joc, doar ca unii au acces, dar tot un player este. nu ca daca aveti admin faceti numa si numai ce vreti. ca daca altu face ce vrea e sanctionat =))

Postat

Nu auzi e vorba de ce ai făcut tu nu ce face altu ca i am zis prima runda sa atace nu trebuia sa ii dau slay nu te privește pe tine eu ți am zis sa te opresti și ai continuat fii asumat te rog 

Postat

ba ce mor aici de ras :)) nu mai pot cu tine. Angajeaza-te la circ ca esti bun pe glume. ce sa imi asum eu ma ? ca eu nu am facut nimic :))

tu nu realizezi ce tot spui. nu e vorba de mine, e vorba de tine.. de ceea ce nu faci cand trebuie. noi ca playeri avem asteptari ca atunci cand spunem cate o "problema" la admini sa fie rezolvata, dar nu se rezolva. si daca facem noi ceva intentionat si vi se pare voua ceva diferit si nu va convine, sa facem fix din prima ce vreti voi. intelege o data ca tu esti de vina a reclamatiei acesteia.

Postat

Nu te mai obosi fa intenționat lucruri și plătești , nooor era predator i am atras atenția odată după s a jucat cum trebuie nu mai caută motive gata termina sa scrii citate ca devii stresant 

Postat (editat)

Nu va mai certati.

Editat de Alexandru2
Postat (editat)
Acum 7 ore, Bibi a spus:

Nu te mai obosi fa intenționat lucruri și plătești , nooor era predator i am atras atenția odată după s a jucat cum trebuie nu mai caută motive gata termina sa scrii citate ca devii stresant 

Da ma am înțeles.. pe aceasta comunitate unii admini își baga ceva în el de acces și fac doar ce vor.

În primul rand, nu mai fi prost!

Timp de 3 runde ti-am zis ca noor nu ataca. Tu ai zis doar ca "dacă nu ataci primești slay

2. Am repetat alte 2 runde același lucru ca nu ataca și nu te-a interesat, tocmai a 4 a runda a murit.

3. Am făcut strafe intenționat sa vad dacă primesc slay din prima și ghici ce, am primit! Voi adminii ăștia care habar nu aveți de ce aveți grad, mai bine predati-le. Nu unu se roagă de voi sa primească unu slay ca ba se urca pe mapa de exemplu sau nu ataca. Iar altu sa primească slay din prima doar pentru ca nu îți convine ție.

La fel cum noua nu ne convine sa punem lasere ca prostii runda de runda ca predatoru sa nu atace.

4. Tu ca admin nu ești pus sa faci doar ce vrei. Oricum în dovada mea se vede  ca câteva runde ti-am bătut apropo sa primească slay și degeaba 😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️

Iar tu ai pretenția sa fac ce vrei tu când noi playerii îți zicem sa faci ceva și faci doar ce vrei.

De aia e aceasta reclamație, pentru acțiunile tale greșite.

Editat de Andreiiiiiii
Tastatura autocorector
Postat

bă frate in primul rând nu te a jignit nimeni tu faci omul prost , in al doilea rând ți am zis stiu cine ești și ce încerci sa faci , dacă te uiți pe toate reclamațiile și toate cele pe forum ai acelasi stil in toate vorbești mult și fără sens du te vere  lasă ne așa prosti cum suntem noi ăștia ca pentru tine toată lumea a fost proasta toți au fost slabi 

Postat

Dacă vrei sa scrieți mai multe ,căutați va în privat , aici nu este chat v ați zis fiecare părerea, aștepți sa răspundă unu din fondatori și gata . 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate