Sari la conținut

[ȘTIRI IT] - NVIDIA AI – inteligența artificială îți schimbă modul în care îți folosești calculatorul, te face mai eficient, mai productiv și mai creativ

Topicul va fi automat blocat la 16:51


dRama t i c a

Postări Recomandate

2FA88GV.th.webp

Din multe puncte de vedere, NVIDIA reprezintă nucleul adopției globale de inteligență artificială. Dincolo de soluțiile hardware pe care le oferă însă, inclusiv la nivel enterprise, o serie stufoasă de soluții software eficientizează fluxul de lucru al tuturor utilizatorilor și te ajută să te concentrezi pe ceea ce contează mai mult creativitate și calitatea conținutului.

La prima vedere, inteligența artificială a intrat în mentalul colectiv prin prisma unor LLM-uri sau Large Language Models, servicii precum ChatGPT sau Midjourney pentru generarea de conținut în format text sau vizual. În realitatea, AI-ul și, implicit hardware-ul din spate, niciodată nu au fost mai utile decât acum într-o varietate foarte mare de scenarii. Deși implică o putere de procesare deloc neglijabilă, chiar și fără să-ți dai seama, profiți cu siguranță de inteligență artificială de surprinzător de multe ori pe parcursul unei zile, atât pe telefonul din buzunar, cât și pe laptopul de la birou sau, de ce nu, în cloud.

Întâmplarea face că, dincolo de funcțiile de pe smartphone, din Windows sau de pe Mac bazate pe AI, acum tot mai multe aplicații, într-o varietate semnificativă de industrii, apelează la inteligența artificială pentru a spori gradul de eficiență. Gamingul este doar vârful piramidei, dar chiar și dacă lucrezi în proiectare, în arhitectură sau ești pasionat de editare foto/video, AI-ul este mai omniprezent și esențial ca niciodată. Important este să ai și un chipset grafic NVIDIA GeForce RTX pentru a profita la maxim de abilitățile unui software actual utilizând hardware de top.

Sursa : Playtech.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate