Yumii Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 Un jucator scrie un cuvânt, iar următorul jucator scrie pe cel care rimează și scrie la randul lui un alt cuvânt. Ce rimeaza cu mere ? 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Octombrie 21 Global-Moderators Postat Octombrie 21 Perdele 2 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Octombrie 22 Global-Moderators Postat Octombrie 22 Viorele mă salt, mă salt doamna Mirela ( Cit. Vulpita) Doamne, că n am țiglele pe casă 2 1 Citează
HarleyQueen Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 Ce bine atcineva cu probleme a tigla :)) Saltele 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Octombrie 22 Global-Moderators Postat Octombrie 22 Portofele 1 Citează
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 23 Administrator Postat Octombrie 23 Cheie. 1 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Octombrie 23 Global-Moderators Postat Octombrie 23 Ecleree baaaai 1 Citează
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 27 Administrator Postat Octombrie 27 Mamifere. 2 Citează
Global-Moderators dRama t i c a Postat Octombrie 28 Global-Moderators Postat Octombrie 28 Vedere. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.