Yumii Postat Octombrie 19, 2024 Postat Octombrie 19, 2024 Aici se vor discuta aspecte legate de server, sugestii sau propuneri facute de catre admini / jucatori, topicul fiind deschis in permanenta... Bineinteles,pastrati un limbaj decent. 1 Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Ianuarie 6 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 6 Propun ca după ce bomba este plantată si explodează toti CT să primească kill , și aceiași regulă cu obectivele hărți. (ostatici) 1 Citează
Gabi67 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Eu sunt contra acestui plugin, merci pentru propunere. 1 1 Citează
Anastasia Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Desi nu am o activitate prea mare pe nick in ultima vreme , acest plugin ar fi o "impulsionare" pentru ca ar mai indeplini obiectivele strategice evidente in modul simplu . Citează
LCS PREMIUM mrlolzalot Postat Ianuarie 6 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 6 Acum 10 ore, Rusu Radu a spus: Propun ca după ce bomba este plantată si explodează toti CT să primească kill , și aceiași regulă cu obectivele hărți. (ostatici) A fost si s-a scos. Nu e ok, daca un T nu are treaba cu plantatul bombei, nu mi se pare corect sa primeasca toata echipa slay. daca CT nu merg la site-ul corect din prima.. ramane putin timp sa se redreseze... Ptr ostateci.. timpul rundei e destul de scurt.. rar cand se respecta treaba cu ostateci, fiind dificil sa intrii si sa iesi viu in 90 de secunde. Oricum nu vad care ar fi beneficiul pluginului asta, pana la urma e un joc 'casual'. 1 Citează
Yumii Postat Ianuarie 7 Autor Postat Ianuarie 7 Acum 23 ore, Rusu Radu a spus: Propun ca după ce bomba este plantată si explodează toti CT să primească kill , și aceiași regulă cu obectivele hărți. (ostatici) Deja ti-au raspuns colegii mei , multumim pentru propunere. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.