Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Aici se vor discuta aspecte legate de server, sugestii sau propuneri facute de catre admini / jucatori, topicul fiind deschis in permanenta...

Bineinteles,pastrati un limbaj decent.

• 2 luni mai târziu...
  • LCS PREMIUM
Postat

Propun ca după ce bomba este plantată si explodează toti CT să primească kill , și aceiași regulă cu obectivele hărți. (ostatici)

Postat

Desi nu am o activitate prea mare pe nick in ultima vreme , acest plugin ar fi o "impulsionare" pentru ca ar mai indeplini obiectivele strategice evidente in modul simplu . 

• LCS PREMIUM
Postat
Acum 10 ore, Rusu Radu a spus:

Propun ca după ce bomba este plantată si explodează toti CT să primească kill , și aceiași regulă cu obectivele hărți. (ostatici)

A fost si s-a scos.

Nu e ok,  daca un T nu are treaba cu plantatul bombei, nu mi se pare corect sa primeasca toata echipa slay.

daca CT nu merg la site-ul corect din prima.. ramane putin timp sa se redreseze... 

Ptr ostateci.. timpul rundei e destul de scurt.. rar cand se respecta treaba cu ostateci, fiind dificil sa intrii si sa iesi viu  in 90 de secunde.

Oricum nu vad care ar fi beneficiul pluginului asta, pana la urma e un joc 'casual'.

Postat
Acum 23 ore, Rusu Radu a spus:

Deja ti-au raspuns colegii mei , multumim pentru propunere.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate