LCS PREMIUM aLN. Postat Mai 3 LCS PREMIUM Postat Mai 3 18 hours ago, maRy said: Aloo...ce i cu liniștea asta??? acelasi lucru am vrut sa te intreb pe tn. 1 1 Citează
bia Postat Sâmbătă la 21:14 Postat Sâmbătă la 21:14 Editeaza si aici, @aLN.. Plus, da mesaj pentru scoaterea accesului. Pwp Citează
Sp1dey Postat Sâmbătă la 21:16 Postat Sâmbătă la 21:16 Chiar acum, bia a spus: Daca tot dai block si scoti din grup Credeam ca am fost singurul zău Citează
bia Postat Sâmbătă la 21:17 Postat Sâmbătă la 21:17 Chiar acum, Sp1dey a spus: Credeam ca am fost singurul zău Tu si multi altii Citează
Sp1dey Postat Sâmbătă la 21:18 Postat Sâmbătă la 21:18 Chiar acum, bia a spus: Tu si multi altii Și mă doare inima și conștiința ca as fii făcut ceva, dar nu am făcut NIMIC RAUU Citează
bia Postat Sâmbătă la 21:19 Postat Sâmbătă la 21:19 (editat) Acum 3 minute, Sp1dey a spus: Și mă doare inima și conștiința ca as fii făcut ceva, dar nu am făcut NIMIC RAUU Eh, eu am facut. Am stat pe alt server 2 ore si pe atlantis n am stat decat vreo 3 azi. Ah, si am avut curaj sa-mi spun punctul de vedere care a deranjat :)) Editat Sâmbătă la 21:21 de bia 1 1 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Sâmbătă la 21:28 LCS PREMIUM Postat Sâmbătă la 21:28 iar o faceti ca sa par eu lupul rau...of off, as putea sa va fac paragraf si sa va explic, dar nu isi mai are rostul...o las asa, eu ala dus.. iar tu spidey nu mai vorbi, ca ti-am pus bazele la 3 servere si nici ms n ai stiut sa zici, tot ce ai facut a fost sa injuri pe server in lipsa mea si a staffului, practic sa ma sfidezi..hai pa tuturor, nu mai stati pe sectiunea lu' bau-bau ca se ia boala Citează
bia Postat Sâmbătă la 21:30 Postat Sâmbătă la 21:30 Acum 1 minut, aLN. a spus: iar o faceti ca sa par eu lupul rau...of off, as putea sa va fac paragrafi si sa va explic, dar nu isi mai are rostul...o las asa, eu ala dus.. iar tu spidey nu mai vorbi, ca ti-am pus bazele la 3 servere si nici ms n ai stiut sa zici, tot ce ai facut a fost sa injuri pe server in lipsa mea si a staffului, practic sa ma sfidezi..hai pa tuturor, nu mai stati pe sectiunea lu' bau-bau ca se ia boala Cand o sa-ti dai seama ca nu asta e solutia la orice? Sa dai oamenii afara cand te deranjeaza si sa le dai block. Nu dai deloc dovada de maturitate. Baftă! Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Sâmbătă la 21:32 LCS PREMIUM Postat Sâmbătă la 21:32 1 minute ago, bia said: Cand o sa-ti dai seama ca nu asta e solutia la orice? Sa dai oamenii afara cand te deranjeaza si sa le dai block. Nu dai deloc dovada de maturitate. Baftă! Pai nici nu vreau sa va aud, faptele au vorbit pentru voi. nu mai era nimic de zis... Citează
Sp1dey Postat Sâmbătă la 21:37 Postat Sâmbătă la 21:37 Acum 2 minute, aLN. a spus: iar o faceti ca sa par eu lupul rau...of off, as putea sa va fac paragrafi si sa va explic, dar nu isi mai are rostul...o las asa, eu ala dus.. iar tu spidey nu mai vorbi, ca ti-am pus bazele la 3 servere si nici ms n ai stiut sa zici, tot ce ai facut a fost sa injuri pe server in lipsa mea si a staffului, practic sa ma sfidezi..hai pa tuturor, nu mai stati pe sectiunea lu' bau-bau ca se ia boala Nu ți am zis mersi? Dacă ai fii știut, mi-am păstrat respectul față de tine. Oamenii cu care am interacționat in de-a lungul timpului am vorbit de bine despre tine și serverul tău chiar și după BANUL ȘI SCOATEREA DE PE DISCORD, ca să știi ca fapt divers . Nu mai zic ca mi ai dat block pe wapp drq nefăcând nimic. Cererea mea de DNS făcută aici pe forum, încă ai tag-ul acolo pe cerere în timpul în care tu aveai draci pe mine și block uri:))) Sa nu mai îmi zici de cuvintele, mersi sau multumesc când respectul meu față de oamenii care m-au ajutat cândva, a fost acolo. Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Sâmbătă la 21:45 LCS PREMIUM Postat Sâmbătă la 21:45 1 minute ago, Sp1dey said: Nu ți am zis mersi? Dacă ai fii știut, mi-am păstrat respectul față de tine. Oamenii cu care am interacționat in de-a lungul timpului am vorbit de bine despre tine și serverul tău chiar și după BANUL ȘI SCOATEREA DE PE DISCORD, ca să știi ca fapt divers . Nu mai zic ca mi ai dat block pe wapp drq nefăcând nimic. Cererea mea de DNS făcută aici pe forum, încă ai tag-ul acolo pe cerere în timpul în care tu aveai draci pe mine și block uri:))) Sa nu mai îmi zici de cuvintele, mersi sau multumesc când respectul meu față de oamenii care m-au ajutat cândva, a fost acolo. N-am nicio garantie ca ai vorbit frumos sau ce zici tu, faptul ca ai aratat un comportament golanesc pe server(adica pe munca mea) si pentru ca ma sfidai pe grupul de discord, contrazice ceea ce spui.. Iar pentru cultura ta generala, nu ti am dat niciun block, scriai pe un numar iesit din uz, cred ca ti-am explicat de 5 ori..dar ai ceva probleme in a fi receptiv,.. Nu se compara cu situatia domnilor, care au primit doar remove la acces si din grup, asta PENTRU ironii si mistouri d'ale lor dupa o remarca de-a mea cu privire la activitatea lor pe server / alte servere. Asta ca sa nu fie un secret de stat... 2 Citează
bia Postat Sâmbătă la 21:53 Postat Sâmbătă la 21:53 Acum 4 minute, aLN. a spus: N-am nicio garantie ca ai vorbit frumos sau ce zici tu, faptul ca ai aratat un comportament golanesc pe server(adica pe munca mea) si pentru ca ma sfidai pe grupul de discord, contrazice ceea ce spui.. Iar pentru cultura ta generala, nu ti am dat niciun block, scriai pe un numar iesit din uz, cred ca ti-am explicat de 5 ori..dar ai ceva probleme in a fi receptiv,.. Nu se compara cu situatia domnilor, care au primit doar remove la acces si din grup, asta PENTRU ironii si mistouri d'ale lor dupa o remarca de-a mea cu privire la activitatea lor pe server / alte servere. Asta ca sa nu fie un secret de stat... Mistouri si ironii, Alin? Pe bune? Nu aveai dreptate in ce ziceai si atat. Voiai sa stam drepti si sa nu spunem nimic cand ne certai de zici ca eram la scoala? :)) Singurele ironii au fost alea venite din partea ta 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Sâmbătă la 22:01 LCS PREMIUM Postat Sâmbătă la 22:01 3 minutes ago, bia said: Mistouri si ironii, Alin? Pe bune? Nu aveai dreptate in ce ziceai si atat. Voiai sa stam drepti si sa nu spunem nimic cand ne certai de zici ca eram la scoala? :)) Singurele ironii au fost alea venite din partea ta Nu am certat pe nimeni, doar am facut o remarca,nu aveam de gand remove nimanui, a venit dupa ce tot voi sunteti aia nemultumiti ati facut si mai urat, pai aveati grade cam mari si trebuiau scurtate ca tot a venit vara, e cald..0 admini in intervalul 20:00-23:00? pai ce server e ala? aa stai ca adminii au treaba IN ALTA PARTEEE..pai inseamna ca trebuie sa devina playeri,nu sa stea admini, de activitatea lor e nevoie pe serverul unde "se presupune" ca sunt admini..Daca nu..playeri..si toata lumea fericita, unda verde sa jucati si sa le luati la rand. Sa vorbesc cu baietii sa schimbe numele la sectiunea asta in drama.leaguecs.ro..si nu, sa mor daca editez vreun mesaj, ne punem poalele in cap pe forum daca asta ati vrut...paranghelie Citează
bia Postat Sâmbătă la 22:05 Postat Sâmbătă la 22:05 Acum 1 minut, aLN. a spus: Nu am certat pe nimeni, doar am facut o remarca,nu aveam de gand remove nimanui, a venit dupa ce tot voi sunteti aia nemultumiti ati facut si mai urat, pai aveati grade cam mari si trebuiau scurtate ca tot a venit vara, e cald..0 admini in intervalul 20:00-23:00? pai ce server e ala? aa stai ca adminii au treaba IN ALTA PARTEEE..pai inseamna ca trebuie sa devina playeri,nu sa stea admini, de activitatea lor e nevoie pe serverul unde "se presupune" ca sunt admini..Daca nu..playeri..si toata lumea fericita, unda verde sa jucati si sa le luati la rand. Sa vorbesc cu baietii sa schimbe numele la sectiunea asta in drama.leaguecs.ro..si nu, sa mor daca editez vreun mesaj, ne punem poalele in cap pe forum daca asta ati vrut...paranghelie Asa a fost de la inceput. Mereu ti-a placut drama. Si in plus, chestia asta cu 0 admini in intervalul respectiv, fii serios, in alte zile cand eram acolo ziceai ca stam prea mult. Acum ti-a sarit tie ca e vara. O las asa ca o tii una si buna pe a ta. Seara faina 1 Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Sâmbătă la 22:17 LCS PREMIUM Postat Sâmbătă la 22:17 On 15/06/2025 at 01:05, bia said: Asa a fost de la inceput. Mereu ti-a placut drama. Si in plus, chestia asta cu 0 admini in intervalul respectiv, fii serios, in alte zile cand eram acolo ziceai ca stam prea mult. Acum ti-a sarit tie ca e vara. O las asa ca o tii una si buna pe a ta. Seara faina Nu stiu cand o sa realizati ca orice actiune pe care am luat-o aici, ca a fost mai mult sau mai putin inspirata, a fost pentru a va crea voua cele mai bune conditii, mentinand un server populat cat de cat si o atmosfera ok, ca sa nu mai zic cat s-a lucrat in spate, si tocmai ca nu prea e apreciata treaba asta, mai ales din partea celor mai importanti oameni din staff, care mai nou au alte preocupari...Si in plus numai unul care a bagat sume de l-a usturat buzunarul stie cat e de frustrant, deoarece pt a voi fost mai mult, nu pentru mine, dar in fine, imi iau eu asupra mea tot valul de hate, sunt obisnuit cu el..seara faina ( vezi ca mi ai mai zis de 4 ori = ))) 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.