LCS PREMIUM aLN. Postat Noiembrie 22, 2024 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 22, 2024 6 hours ago, devylinn @ LCS said: Ce este cu liniștea asta aici....treziți-văăăă! Chiar ca e mortaciune pe aici... Nu se mai ocupa deloc baietii astia... off Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Noiembrie 22, 2024 Administrator Postat Noiembrie 22, 2024 Acum 2 ore, aLN. a spus: Chiar ca e mortaciune pe aici... Nu se mai ocupa deloc baietii astia... off Asta zic… dă-le bătaie Citează
Yumii Postat Decembrie 22, 2024 Autor Postat Decembrie 22, 2024 Acum 24 minute, Sp1dey a spus: Ce faceți puișori? mr Spidey, mai traiesti ? noi toate bune Citează
Sp1dey Postat Decembrie 22, 2024 Postat Decembrie 22, 2024 (editat) Exact ca si mine, m-ai descris perfect @HarleyQueen Editat Decembrie 22, 2024 de Sp1dey Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Ianuarie 6 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 6 Foarte frumos serveru !!! Felicitări și mult succes ! 1 Citează
LCS PREMIUM KiNG ; Postat Ianuarie 6 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 6 Acum 5 minute, Rusu Radu a spus: Foarte frumos serveru !!! Felicitări și mult succes ! Multumesc, multumesc, dar sa felicitam si echipa ca fara ei nu faceam un server asa frumos :)):))):))):)) 1 Citează
Anastasia Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Felicitari echipei , am observat ( chiar daca am tacut mereu cum fac de obicei ) ce decizii grele - usoare trebuie sa faca ei ca noi toti in general . Offtopic , maine e craciunul meu 1 Citează
Yumii Postat Martie 8 Autor Postat Martie 8 Ce e cu linistea asta pe aici ? Sunteti toti in vacanta ? Citează
Yumii Postat Martie 8 Autor Postat Martie 8 Acum 5 ore, sh1nRa- a spus: La mulți ani de 8 martie, fetelor! Multumim,la fel si fetelor din viata ta 1 Citează
Sp1dey Postat Aprilie 1 Postat Aprilie 1 (editat) Intru si eu pe server ca un jucator normal si undeee e vibe-ul acela de pe server? unde i @aLN. ? am lipsit si eu un pic si gata? Editat Aprilie 1 de Sp1dey Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat Aprilie 1 LCS PREMIUM Postat Aprilie 1 1 hour ago, Sp1dey said: Intru si eu pe server ca un jucator normal si undeee e vibe-ul acela de pe server? unde i @aLN. ? am lipsit si eu un pic si gata? M ai secat la inima cu acest comment off...eu nu mai sunt, mai dau o mana de ajutor prin spate sa zic asa Vibe-ul l-a ciordit @Yumii si a fugit cu el Citează
LCS PREMIUM aLN. Postat 15 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 15 ore în urmă UN Paste Fericit si celor care au ramas in afara grupului Discord, dar si pt oricine vede asta (Indiferent ca am avut coliziuni in trecut Sau nu = )) 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.