Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 18 Administrator Postat Octombrie 18 Sursa Lukas Zima (30 de ani) a fost transferat de FCSB de la Petrolul. În schimbul goalkeeperului ceh, care se va alătura campioanei României din iarnă, Gigi Becali (66 de ani) le-a plătit prahovenilor 250.000 de euro. În opinia lui Florin Prunea (56 de ani), fostul portar al lui Dinamo și al echipei naționale, venirea lui Zima la FCSB va provoca o plecare din lotul echipei conduse de Elias Charalambous (44 de ani). Florin Prunea: ”Cred că o să plece Ștefan Târnovanu. Nu-l văd pe Zima să stea pe bancă”. Florin Prunea crede că sunt șanse importante ca Ștefan Târnovanu (24 de ani) să plece de la FCSB în mercato de iarnă, întrucât nu-l vede pe Zima drept variantă de rezervă la campioana României. ”(n.r. crezi că o să plece Târnovanu?) 100%, altfel nu văd logica acestei mișcări. Nu-l văd pe Zima să stea pe bancă, sincer. Cum nu-l văd nici pe Târnovanu să stea pe bancă, este portarul echipei naționale, totuși. Eu cred că au cărțile făcute pentru un transfer la iarnă (n.r. al lui Târnovanu)”, a spus Prunea, la emisiunea Liga Digi Sport. Lukas Zima a fost titular cert în poarta Petrolului Ploiești și a reușit să apere în 52 de partide pentru prahoveni. De partea cealaltă, Târnovanu, cotat la trei milioane de euro (conform aceluiași site de specialitate), a pus stăpânire pe postul de titular la formația ”roș-albastră” de două sezoane și jumătate. 2
Postări Recomandate