Alexandru2 Postat Octombrie 12 Postat Octombrie 12 Nick: Alexandru IP: 86.127.137.223 SteamID: STEAM_0:0:915418532 Data: 12.10.2024 23:20 Adminul care te-a banat: Leoo Motiv: cica no wg Dovada: https://files.fm/u/69gy2ywspe ce naiba, ma ? am intrat pe server sa ma joc si dupa 2 runde mi se cere wg :)) i-am zis adminului ca nu am asa ceva si sa imi faca poze daca considera ca am ceva.
HuGo Postat Octombrie 13 Postat Octombrie 13 Când adminul te considera suspect și îți cere wg ,ai obligația de a da , pune link cu wg aici pentru unbanned.
Alexandru2 Postat Octombrie 13 Autor Postat Octombrie 13 Acum 6 ore, HuGo a spus: Când adminul te considera suspect și îți cere wg ,ai obligația de a da , pune link cu wg aici pentru unbanned. Pai nu am cum sa îl instalez fiindcă nu este calculatoru meu și are protecție de administrator. Nu pot instala orice de pe net.
te-n_cing Postat Octombrie 13 Postat Octombrie 13 Nu dai wargods ai ban nu veniti aici ca niste copii si o dati in vrajeala mai esti si penibil! Ca nu este calculatorul meu ca etc 1
Postări Recomandate