RĂDUCU Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Ultimul film/serial văzut Postarea trebuie să conțină: Numele filmului/serialului Notă personală Nu sunt permise spoilere indiferent de situație, puteți discuta în subiectul special filmului respectiv despre ce se întâmplă. În plus mesajul poate conține și părerea ta personală despre film, o descriere persoană, ce anume ai apreciat cel mai mult, link IMDb, YouTube, etc cât timp respecţi prima regulă. Nota personală și părerile membrilor nu se comentează în acest subiect ci în subiectul specific filmului respectiv. Nu uita, gusturile nu se discută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Luxie Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Ultimul film vazut: Blue Beetle (Trailer) Nota personala: 8.5/10 (Ma asteptam la mai mult sincer, nu a fost dezamagitor dar nici extraordinar de bun , are niste efecte destul de bune totusi, insa constumatia anumitor caractere a lasat de dorit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Duminică la 01:46 Administrator Share Postat Duminică la 01:46 Ultimul film văzut: Mereu la prima întâlnire (Trailer) Nota personală: 8/10. Mie unul mi-a plăcut, povestea este una tristă din punctul meu de vedere, deci pe lângă Dragoste și Comedie este puțin și trist (părerea mea). A dat filmul la TV și am zis sa îi dau o șansă, se pare că nu m-am înșelat. Cei care nu ați văzut filmul și vă plac genurile acestea de film, puteți să îl vizionați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.