Sari la conținut

Ultimul film/serial văzut?

RĂDUCU

Postări Recomandate

Ultimul film/serial văzut
Postarea trebuie să conțină:

Numele filmului/serialului
Notă personală

Nu sunt permise spoilere indiferent de situație, puteți discuta în subiectul special filmului respectiv despre ce se întâmplă.
În plus mesajul poate conține și părerea ta personală despre film, o descriere persoană, ce anume ai apreciat cel mai mult, link IMDb, YouTube, etc cât timp respecţi prima regulă.
Nota personală și părerile membrilor nu se comentează în acest subiect ci în subiectul specific filmului respectiv. Nu uita, gusturile nu se discută.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Ultimul film vazut: Blue Beetle (Trailer)

Nota personala: 8.5/10 (Ma asteptam la mai mult sincer, nu a fost dezamagitor dar nici extraordinar de bun , are niste efecte destul de bune totusi, insa constumatia anumitor caractere a lasat de dorit).

Link spre comentariu

• Administrator

Ultimul film văzut: Mereu la prima întâlnire (Trailer)

Nota personală: 8/10. Mie unul mi-a plăcut, povestea este una tristă din punctul meu de vedere, deci pe lângă Dragoste și Comedie este puțin și trist (părerea mea). A dat filmul la TV și am zis sa îi dau o șansă, se pare că nu m-am înșelat. Cei care nu ați văzut filmul și vă plac genurile acestea de film, puteți să îl vizionați. :D

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate