Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 5 Administrator Postat Octombrie 5 Sursa: digisport.ro Gigi Becali (66 de ani) a avut o scurtă discuție cu Darius Olaru (26 de ani), căpitanul FCSB-ului eliminat la Salonic, unde campioana României a câștigat cu 1-0. Gigi Becali nu l-a certat pe Darius Olaru, nici măcar nu i-a reproșat eliminarea din minutul 55, ba chiar i-a spus ”bravo” și a continuat cu o serie de glume. Ce i-a spus Gigi Becali lui Darius Olaru, după PAOK - FCSB 0-1. ”Înainte de meci, i-am spus ‘Bă, dacă ai să pasezi, pentru ce?’… Exact asta a făcut, numai că acum a făcut-… După meci, când l-am văzut, i-am zis ‘Bravo, bă, tu știi și când să iei roșu și când să iei galben, la tine e totul calculat, bă, băiatule. De unde știai că trebuie să iei roșu?’. În glumă i-am spus, cu alte cuvinte, e bine că a luat roșu dacă s-a terminat 1-0. Mai ales că avem nevoie cu el cu Dinamo și cu Rapid”, a declarat Gigi Becali, a doua zi după PAOK - FCSB 0-1, la aeroport. Darius Olaru a luat două cartonașe galbene la Salonic, însă nici unul nu a fost primit pentru vreun fault. Primul cartonaș galben a fost încasat pentru proteste, în timp ce al doilea i-a fost arătat de arbitru pentru un henț intențional. Clasamentul fazei ligii Europa League. FCSB, în Top 8. 3
Postări Recomandate