RĂDUCU Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Nick-ul tău: RĂDUCU Meciul/partida: Aston Villa - Bayern Munchen Lille - Real Madrid Pronostic & cota aferentă: Final (2) - 1,77 Final (2) - 1,60 Cota totală a biletului: 2,83 Câștigător/Necâștigător: - Mi se par cele mai sigure meciuri de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Merg pe o victorie a Bayern Muchen-ului, mai mult ca sigur. Cât despre Real Madrid, dacă nu dă gol țestosu nu mă mai uit la meci. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator John @ Anormalii Postat Octombrie 3 Fondator Share Postat Octombrie 3 Hai ca au fost cele mai sigure=))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Octombrie 3 Autor Share Postat Octombrie 3 Acum 19 minute, John @ Anormalii a spus: Hai ca au fost cele mai sigure=))) Dacă îmi zicea cineva ca juca așa la meciurile astea îl făceam nebun pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate