Sari la conținut

[STIRI GAMING] God of War Ragnarok este bombat pe Steam din cauza cerinței de cont PSN

RĂDUCU

Postări Recomandate

god-of-war-ragnarok-pc-psn-account-why-a

Frustrarea utilizatorilor Steam față de jocurile PlayStation pe PC atinge din nou apogeul, de data aceasta cu God of War Ragnarok, care a fost bombardat cu recenzii negative din cauza cerinței de a folosi un cont PSN pentru a juca. Jocul de acțiune și aventură de la Sony Santa Monica a primit un rating „Mixt” pe Steam, mulți jucători fiind deranjați de această cerință pentru un titlu care este în esență un joc single-player.

Un exemplu recent de recenzie negativă, plină de sarcasm, spune: „Îmi place să mă conectez la PSN pentru a juca un joc cu un singur jucător. Mă bucur că nu ai învățat nimic din ceea ce s-a întâmplat cu Helldivers 2”. Amintim că, după reacțiile puternice ale fanilor, Sony a eliminat cerința de conectare la PSN pentru Helldivers 2, dar acea situație a fost diferită, deoarece cerința a fost adăugată ulterior lansării jocului. În cazul God of War Ragnarok, Sony a anunțat încă de la început că un cont PSN va fi necesar pentru versiunea PC a jocului.

Pe lângă God of War Ragnarok, alte titluri PlayStation lansate pe PC vor necesita conectarea la PSN, cum ar fi remake-ul Until Dawn. În ciuda reacțiilor negative din partea comunității, ediția de PC a God of War Ragnarok vine cu avantaje, precum rate de cadre deblocate și suport pentru monitoare ultra-wide.

Privind spre viitor, Sony Santa Monica lucrează deja la o nouă proprietate intelectuală, în afara francizei God of War, însă detalii oficiale despre acest proiect nu au fost încă dezvăluite.

JOCURI247.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate