Sari la conținut

[STIRI IT] Samsung pare că a confirmat data de lansare Galaxy S24 FE și Galaxy Tab S10

Topicul va fi automat blocat la 15:24


eXeDuS

Postări Recomandate

Galaxy-S24-FE-teaser-image-1-780x470.web

 

Chiar dacă anunțul oficial încă se lasă așteptat, echipa de marketing Samsung Vietnam a confirmat indirect data de lansare Galaxy S24 FE și Galaxy Tab S10, clipul distribuit pe canalul de YouTube lăsând puțin loc de interpretări.

Știm deja că Galaxy Tab S10 este considerabil „în urma” predecesoarei Tab S9, Samsung dezvăluind generația anterioară de tablete în luna iulie, cu disponibilitatea la scară largă începând cu luna august 2023. Dar nu e ceva neobișnuit ca Samsung să lanseze tablete din această serie e cu o „cadență” ceva mai mare de un an, predecesoarea Tab S8 debutând în luna martie 2022. Dar potrivit clipului promoțional distribuit deja pe canalul oficial de YouTube (șters între timp), Samsung are pregătit un eveniment pentru data de 20 septembrie. Suplimentar, este menționată și data de 26 septembrie, cu referire la un „nou smartphone”.

Dispozitivul care apărea lustrat în imagini are părțile plate, realizate din metal, și un afișaj plat. Unele trăsături s-ar potrivi cu designul Galaxy S24 FE, discutat atât de mult la bursa zvonurilor încât ar fi greu de crezut că mai putem afla ceva nou de la evenimentul de lansare pregătit de Samsung.

Cu toate acestea, este ciudat că Samsung nu are nimic de spus despre presupusul eveniment de presă care ar urma să aibă loc în mai puțin de o săptămână. Nu invitații oficiale, nimic.

De data aceasta din surse neoficiale, aflăm că noile dispozitive ar urma să fie disponibile în magazinele din Vietnam începând cu data de 26 septembrie. Dacă acesta va fi sau nu un eveniment de lansare globală rămâne de văzut, însă deocamdată pare că totul a fost o eroare de comunicare în cercurile interne ale companiei.

Totuși, un sâmbure de adevăr trebuie să existe, Samsung India demarând deja o campanie de preînregistrări pentru seria Galaxy Tab S10. Cum ar fi, pre-comandă la precomandă, unde de fanii Samsung comandă „cu ochii închiși”, fără să știe practic nimic despre produsul în cauză.

Reamintim că, potrivit informațiilor încă neconfirmate oficial, Samsung va lansa Galaxy S24 FE cu o versiune „ciuntită” a chipsetului regăsit la echiparea Galaxy S24 pentru piețele globale, Exynos 2400e venind cu performanțe ușor inferioare. Cât despre noile tablete, aflăm că Samsung va lansa Galaxy Tab S10 Plus și Galaxy Tab S10 Ultra, dar că echiparea Galaxy Tab S10 s-ar fi „pierdut” pe drum. Este greu de crezut că Samsung va lansa numai versiuni de tablete Plus și Ultra. Mai degrabă, Tab S10 „vanilla” va debuta puțin mai târziu decât modelele mai scumpe din serie eventual cu disponibilitate limitată la anumite regiuni / piețe de desfacere. Mai aflăm și că Tab S10 nu va veni în mod obligatoriu cu SD8 Gen 3, unele zvonuri indicând folosirea alternativei Dimensity 9300+, ca o componentă puțin mai ieftină dar cu performanțe comparabile alternativei Snapdragon.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate