Sari la conținut

[STIRI GAMING] PUBG Mobile aduce vampiri, vârcolaci și o luptă împotriva lui Dracula în actualizarea 3.4


exedus

Postări Recomandate

pubg-mobile-3.4-the-crimson-battle-begin

 

Actualizarea 3.4 pentru PUBG Mobile aduce o atmosferă înfricoșătoare de Halloween, cu vampiri, vârcolaci și o bătălie epocală împotriva lui Dracula în noul mod tematic Bloodmoon Awakening. Lansată pe 9 septembrie, această actualizare introduce o serie de noi caracteristici și conținuturi care transformă jocul într-o experiență de groază captivantă.

Modul tematic Bloodmoon Awakening
Noua actualizare se centrează în jurul modulului Bloodmoon Awakening, care permite jucătorilor să se transforme în vampiri sau vârcolaci folosind obiecte speciale. Cu Wolf Salve, jucătorii devin Wolf Warriors, beneficiind de viteză crescută și mobilitate îmbunătățită. Blood Oath Extract transformă jucătorii în Vampiric Fiends, oferindu-le capacitatea de a zbura, de a absorbi sănătatea inamicilor și de a utiliza abilități speciale de debuff și lovituri de aterizare.

Modul include două hărți tematice: Crimson Castle și Wolf Settlement, fiecare având mecanisme unice și provocări de zi și noapte, precum și puzzle-uri care oferă recompense suplimentare.

Jucătorii pot, de asemenea, să înfrunte pe Dracula dacă găsesc un Cristal Crimson. Acest cristal deschide o ruptură către camera șefului Dracula, unde trebuie să supraviețuiești două faze de luptă pentru a câștiga recompense exclusive.

Actualizări în modul clasic
Modul clasic a fost îmbunătățit cu câteva adăugiri interesante. Dual MP7 este acum disponibil, o pereche de pistoale cu muniție de 9 mm ce oferă o mobilitate excelentă și o rată ridicată de tragere. De asemenea, a fost introdus un nou vehicul cu patru locuri, Hovercraft, care funcționează ca un rezervor amfibiu ușor, cu sticlă blindată pentru protecție suplimentară.

Modul clasic include acum și un auto-AED, care ajută jucătorii să se stabilizeze dacă toți membrii echipei sunt doborâți, oferind o șansă suplimentară de supraviețuire.

Alte actualizări și caracteristici
Actualizarea 3.4 aduce și alte îmbunătățiri, printre care:
Capacitatea de a se transforma în Wolf Warrior sau Vampiric Fiend în modul Zombie Uprising de la Metro Royale și World of Wonder.
O serie de articole noi pentru casă și un nou eveniment pentru casă cu recompense suplimentare.
Ajustări ale potrivirii în World of Wonder, inclusiv potrivirea în mai multe cozi și capacitatea de a potrivi în funcție de limbă.
Diverse actualizări ale interfeței de utilizator și ale sistemului.

Pentru detalii complete ale corecțiilor și modificărilor, consultați pagina oficială PUBG Mobile.

SURSA

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate