Sari la conținut

[STIRI IT] Netflix nu va mai funcționa pe anumite modele iPhone și iPad


RĂDUCU

Postări Recomandate

Netflix.jpg

Chiar dacă se prezintă ca un serviciu de conținut premium, Netflix nu ezită să lase pe dinafară utilizatorii care nu folosesc platforme și dispozitive suficient de comune, compania tocmai anunțând că aplicația nu va mai funcționa pe anumite modele iPhone și iPad de generație mai veche.

Pe scurt, dacă ai pe lângă tine un iPhone sau iPad care nu poate fi actualizat mai sus de versiunea iOS 16, îți poți lua adio de la serialele și filmele pe Netflix, pe care nu le vei mai putea urmări nici măcar la rezoluție SD.

Motivul ar fi acela că, începând cu versiunea iOS 17, Apple a implementat tehnologii mai avansate pentru control acces la conținut protejat și blocarea piratării acestuia, iar administratorul Netflix nu poate fi deranjat să mai asigure suport și pentru versiunea anterioară a sistemului de copyright.

Așa se face că, dacă ești fericitul posesor al unui telefon iPhone X sau tabletă iPad Pro de primă generație, îți poți lua adio de la serviciile Netflix:

”Am actualizat aplicația Netflix! Pentru a utiliza cea mai recentă versiune, instalați iOS 17 sau o versiune ulterioară”, informează cea mai recentă informare afișată pe dispozitivele care rulează aplicația Netflix pe iOS 16.

Care sunt dispozitivele fără opțiune de actualizate la iOS 17 și implicit, acces Netflix:

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone X

iPad 5 (2017)

iPad Pro de prima generație

Dacă ar fi să citim gândurile celor din conducerea Netflix, probabil că ar fi ceva de genul „sunteți prea săraci” pentru a folosi Netflix în continuare.

În schimb, ar fi un bun moment să te gândești la o tranziție către ecosistemul Android, alegând un dispozitiv cu perioadă extinsă de acces la actualizării garantate (ex. Samsung sau Google). Sau poate că Netflix nu e chiar atât de important pentru tine, până la urmă.

ZONAIT.RO

  • Like 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate