Sari la conținut

[STIRI IT] iPhone 16 Pro Max aduce cea mai bună autonomie de până acum, susține Apple


KING | ROBERT

Postări Recomandate

iPhone 16 Pro Max are, conform informațiilor prezentate de Apple, cea mai bună autonomie pe un iPhone de până acum. SoC-ul A18 Pro integrat, deși mai puternic decât A17 Pro de anul trecut, aduce și o creștere considerabilă a eficienței, de până la 20%. Astfel, în combinație cu un acumulator ceva mai încăpător, Pro Max-ul de anul acesta ocupă vârful clasamentului în materie de durată de viață a bateriei.

iphone-16-pro-max-autonomie.jpg?resize=7

Apple nu ne pune la dispoziție capacitatea bateriei, însă judecând după statisticile furnizate pentru redarea video, autonomia noului model într-un test de redare video este cu 4 ore mai mare decât pe 15 Pro Max, ajungând la 33 de ore de la 29 de ore. Desigur, rezultatul nu este reprezentativ pentru absolut toate scenariile de utilizare, însă în trecut s-a dovedit a fi un indicator destul de bun în compararea autonomiei.

În plus, noul model se încarcă prin Magsafe la puteri de până la 25 W (vs 15 W pe 15 Pro Max), dar și prin noul standard Qi 2 la până la 15 W. Astfel, prin Magsafe, bateria telefonului se încarcă până la 50% în doar 30 de minute.

 

SURSA: arenait.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate