RĂDUCU Postat Septembrie 7 Share Postat Septembrie 7 Vitor Roque (19 ani) a ajuns în Catalonia la începutul acestui an, după ce Barcelona a plătit celor de la Athletico Paranaense suma de 40 de milioane de euro pentru a-l transfera. În cele 353 de minute în care a fost introdus în teren de Xavi, atacantul brazilian a marcat de două ori. În această vară, vicecampioana Spaniei a luat decizia de a-l împrumuta în campionatul intern, la Real Betis, acolo unde va juca în stagiunea 2024/2025. Vitor Roque: ”Perioada mea la Barcelona a fost complicată” Brazilianul a bifat deja primele minute în tricoul andaluzilor, în înfrângerea contra celor de la Real Madrid, scor 0-2. Atacantul de 19 ani poartă tricoul cu numărul 8 la noua sa echipă. La scur timp, Vitor Roque a acordat un interviu, iar, printre altele, a vorbit despre scurta sa perioadă petrecută în Catalonia. ”Perioada mea la Barcelona a fost complicată. Când am ajuns am avut câteva oportunități, dar nu așa cum mă așteptam. Sunt calm. Acum sunt concentrat pe munca mea la Betis. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat șansa să joc din nou la naționala Braziliei”, a declarat Vitor Roque. DIGISPORT.RO 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate