Sari la conținut

[ȘTIRI-SPORT] „Palma“ luată de Hagi: cum s-au adeverit toate „minciunile presei“ despre fiul său, Ianis


Postări Recomandate

index.jpeg?p=a=1%26co=1.05%26w=1400%26h=

 

„Despre Hagi nu poți să zici nimic“. Fraza asta năucitoare apare într-un documentar excelent, disponibil pe Youtube, denumit „În căutarea fotbalului pierdut“. Și explică de ce „Regele“ Hagi și-a pierdut „coroana“, în viziunea multora care l-au idolatrizat, ca jucător.

Înconjurat de oameni care s-au ghidat după această mentalitate greșită, evidențiată în documentarul pomenit, Hagi a ajuns chiar convins că are dreptate în tot ce zice și face. Iar cel mai mare rău i-a făcut, paradoxal, băiatului său. Pentru că a intrat cu „bocancii“ peste cariera lui fotbalistică, nu i-a văzut limitele și carențele tehnico-tactice și a fost convins că există un complot împotriva lui Ianis, de câte ori acesta a fost marginalizat la vreo echipă.

n luna martie a acestui an, când era evident că Ianis a eșuat, la Alaves, și că nici Rangers nu-l mai vrea, managerul Farului a apărut într-o conferință-maraton și a vorbit 17 minute, fără oprire, despre Ianis. Iată niște fragmente din țipetele sale:

*Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăţi, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis. Sunt prostii... Ianis are contract cu Rangers. Ianis la vară e jucătorul lui Rangers. A ieşit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toţi (n.r. – de majoritatea suporterilor lui Rangers). E jucătorul lui Rangers, nu e că n-are echipă şi îl salvează tata, între ghilimele. Să vină înapoi la Farul? Îmi vine să râd când văd asta! Nu se mai poate. A ajuns la alt nivel.*

 

Viitorul nu sună bine

Dacă în străinătate, Ianis n-a avut tratamentul preferențial pe care și l-ar fi dorit Gheorghe Hagi, în schimb, în țară, deocamdată, el e de neatins. Dovadă și faptul că Mircea Lucescu (79 de ani) l-a inclus în lotul României pentru primele două partide din noua ediție a Ligii Națiunilor. Vorbim despre meciurile cu Kosovo (6 septembrie, deplasare) și cu Lituania (9 septembrie, acasă).

sursă: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate