Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Nume: Safeqwe

Nume admin reclamat: Elya4ever

Data si ora: 01.09.2024, ora : in jurul orei 17:00

Situatia: Am intrat pe sv random pentru 2-3 fraguri ( joc ocazional pe sv,dar il am acolo la favorite,ca e un server chiar fain) si am facut o afirmatie ( O sa vedeti si in ss-uri) la misto mai mult, prin care ii spuneam asa zisei admin Elya faptul ca nu mai are poze cu gameri pro la avatar ( asta in conditiile in care ziele trecute avea o poza la avatar cu ceva gamerita pro din RO). Ideea e ca eu doar am facut o afirmatie,mi-am dat o parere, nu am injurat,nu am facut nimic iesit din comun. Ulterior, susnumita mi-a spus pe chat ceva la modul " decat poze cu gay" , clar facand referire la poza de la profilul meu de steam, moment in care mi-am iesit putin din fire,recunosc.. si i-am spus " vorbeste frumos, rapanoaso" . La 10 secunde dupa chestiile sus mentionate, direct ban permanent.

Ok, am gresit si eu, recunosc..nu trebuia s-o numesc " rapanoasa" insa consider ca pentru jigniri de genul, exista gag, ban 2-10-24 de ore, etc, nu dai direct ban permanent. De asemenea consider ca un admin trebuie sa fie un exemplu pentru jucatorii de pe sv, cum spuneam , putea sa-mi dea un gag sau ban cateva ore, nu sa dea "rage quit" si sa-mi dea direct ban permanent.

Daca se poate unban, apreciez, daca nu, asta e..imi asum si sa zicem ca sunt impacat cu ideea insa totusi cred ca nu meritam ban permanent. Mersi frumos tuturor celor care o sa-si dea cu parere si multa bafta! 😃

Link dovada:   https://imgur.com/a/RWX4F4J

Editat de safeqwe
rectificare
  • Like 1
Postat

O sa prinesti unban peste fix 2 ore , data viitoare putin mai atenti la vocabular si este valabil ambele parti 

• Like 2
Postat

Banul ti se va scurta la 2 ore. Va pierdeti orice drept la reclamatie, in momentul in care va comportati de la egal la egal, cu adminii. Mai ales ca-i jigniti. Deci teoria ta cu "admin exemplu", cade din start. Semi-acceptat, T/C

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate