Sari la conținut

[ȘTIRI-GAMING] Heroes of Might and Magic: Olden Era se întoarce la originile seriei


Postări Recomandate

HoMM_OE.jpeg

 

Ubisoft a adus o surpriză odată cu Gamescom 2024: dezvăluirea jocului Heroes of Might and Magic: Olden Era, un nou titlu din seria de strategie desfășurată pe tururi. Pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a seriei, noul joc va fi lansat pe PC, în regim Early Access, în prima jumătate a anului 2025, prin Steam.

După cum sugerează și numele său, Heroes of Might and Magic: Olden Era va avea acțiunea plasată înainte de evenimentele din primul titlu al seriei, și va duce jucătorii înapoi în tărâmul Enroth și continentul Jadame. Își vor face apariția noi facțiuni, noi biom-uri și noi creaturi din Jadame, amintite în lore-ul Might & Magic, însă niciodată prezente până acum în vreunul dintre jocurile anterioare Heroes of Might and Magic.

Heroes of Might and Magic: Olden Era este dezvoltat de studioul Unfrozen, urmând să aducă din nou în prim plan gameplay-ul desfășurat pe tururi, împărțit între secvențele de explorare, în care jucătorii controlează direct eroii în căutare de resurse, construiesc orașe și castele și recrutează armate de creaturi mitice și între bătăliile tactice, în care trebuie înfruntate forțele inamice.

Jucătorii vor avea mai mult control asupra modului în care eroii și trupele acestora vor avansa în nivel, iar unitățile pe care jucătorii le vor controla pe parcursul bătăliilor vor beneficia de abilități secundare, ce vor putea fi activate prin intermediul unei noi băruțe de energie. Spre exemplu, unitățile Graverobbers vor putea ridica din morți schelete, iar Sylvan Druids vor putea utiliza vrăji la un nivel ce poate rivaliza un erou începător în ale magiei.

Drept element care simbolizează întoarcerea seriei la origini, bătăliile nu se vor mai disputa pe o grilă formată din pătrate, ci din hexagoane, așa cum ne-a obișnuit, de exemplu, clasicul Hereos of Might and Magic III.

Bogat în conținut single player și multiplayer

Olden Era promite să ofere numeroase moduri de joc, inclusiv o campanie bazată pe poveste, hărți independente pentru single player, dar și pentru meciurile clasice multiplayer (fie dueluri 1vs1, fie de maximum 8 jucători). Pe lângă hărțile predefinite incluse, jocul va putea genera și hărți aleatorii, oferind mereu ceva nou pentru jucători. Evident, va exista și un editor prin intermediul căruia jucătorii își vor putea crea propriile hărți și chiar campanii întregi.

Nu în ultimul rând, noul Heroes va include și un nou mod de joc multiplayer numit Arena, prin intermediul căruia se vor putea duela doi jucători, alegându-și eroii, artifactele purtate, skill-urile și creaturile dorite.

Heroes of Might and Magic: Olden Era va fi lansat pentru PC în prima jumătate a anului 2025, în regim Early Access prin Steam.

 

sursă: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate