Sari la conținut

[STIRI IT] Specificații Oppo Find X8 și X8 Pro. Noul flagship ajunge și în Europa


RĂDUCU

Postări Recomandate

OPPO-FInd-X7-Pro-780x470.jpeg

Echipate cu procesorul Dimensity 9400, Oppo Find X8 și X8 Pro sunt pregătite pentru lansare globală, producătorul chinez dorind să exploateze faima predecesorului Find X7, care a reușit să atragă atenția atât prin nivelul de performanță peste așteptări obținut cu chipsetul Mediatek, cât și prin capabilitățile foto.

La fel ca Xiaomi, Oppo a selectat pentru vârful său de gamă Find X7 un aranjament de camere foto gândit să surclaseze performanțele marilor rivali iPhone 15 Pro Max și Galaxy S24 Ultra, compensând pentru lipsa relativă a capabilităților de compute-photography prin folosirea unor senzori de imagine și optică de foarte bună calitate. Dar adevărata surpriză a venit din partea lui Dimensity 9300, chipsetul Mediatek arătându-se în multe privințe superior alternativei Qualcomm mult mai bine cotată. Spre exemplu, Dimensity 9300 este în mod consistent mai rapid decât Snapdragon 8 Gen 3 în sarcini de AI computing, precum și în majoritatea scenariilor de utilizare intensivă (jocuri și multitasking), cel din urmă păstrând doar atuul temperaturilor mai mici de funcționare și pe cel al tehnologiilor superioare de procesare imagine.

Potrivit surselor citate de publicația SmartPrix, lansarea Oppo Find X8 va fi în perioada lunii octombrie și inițial pentru piața din China, însă noul flagship va ajunge rapid și în piețele globale, cel mai probabil la începutul anului viitor. Probabil că lansarea globală va include ambele variante Find X8 și X8 Pro, însă rămâne de văzut dacă producătorul Oppo va oferi aceleași opțiuni de memorie, sau va restrânge puțin oferta în anticiparea unor vânzări nu chiar atât de mari ca în piețele din regiunea Asiei. Mai ales că și prețurile vor fi considerabil umflate prin includerea taxelor UE aplicabile pe importuri extracomunitare, cele de livrare și promovare în media europeană.

În ce privește lista cu specificații, Find X8 este așteptat cu un ecran de 6,7” cu rezoluție 1,5K și rată de refresh la 120Hz. Telefonul va avea o configurație triple camera cu 50MP pe senzorul principal, cameră ultra-wide de 50MP și cameră periscope prevăzută cu zoom optic 3x. Platforma de procesare bazată pe Dimensity 9400 va fi susținută cu un acumulator de 5,600 mAh, capabil de încărcare rapidă la 100W prin USB-C.

Oppo Find X8 Pro va avea ecran de 6,8” cu margini ușor curbate, păstrând însă neschimbată rezoluția 1,5K și rata de refresh la 120Hz. Telefonul va avea o configurație quad camera cu 50MP pe senzorul principal, cameră ultra-wide de 50MP, cameră periscope cu zoom optic 3x și o a doua cameră periscope, capabilă de zoom optic 10x. Acumulatorul va fi de 5,700 mAh, cu încărcare rapidă la 100W prin USB-C. În ce privește partea de design, telefonul va fi oferit într-o carcasă din sticlă și metal, disponibilă în versiuni de culoare pe albastru, negru și alb.

ZONAIT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate