Sari la conținut

[IT] One UI 7 ar putea fi doar un upgrade la partea estetică, majoritatea noutăților fiind păstrate pentru One UI 7.1


Postări Recomandate

One-UI-7.jpg

 

Samsung a amânat, aparent pe termen nedefinit, startul campaniei de testare One UI 7 Open Beta, după ce informații obținute pe surse au relevat că prima versiune de firmware conține atât de multe bug-uri încât ar fi o rușine ca Samsung să o anunțe în mod public.

Între timp, noi informații par să confirme refolosirea strategiei aplicate anul trecut, când Samsung a lansat One UI 6.0 mai mult ca o versiune demonstrativă a noului firmware, conținând îmbunătățiri mai ales de ordin estetic. Anunțat mai târziu, One UI 6.1 a venit cu oferta completă de inovații Galaxy AI, dar cu limitări serioase în ce privește lista cu dispozitive compatibile pentru update.

Cumva, e explicabil, schimbările prefigurate pentru interfața One UI 7.0 fiind atât de ample încât ar justifica o lansare dedicată, îndemnând utilizatorii care participă în programul de testare beta să contribuie cât mai mult la optimizarea versiunii finale de interfață.

Cert este că telefoanele emblematice Samsung au venit mereu echipate cu procesoare de top, semnate Exynos sau Snapdragon. Dar indiferent de configurația hardware, mereu s-a simțit un deficit la partea animațiilor ultra-cursive în interfață, Samsung nereușind să ajungă din urmă iOS la acest capitol.

La fel ca în trecut, actualizarea la One UI 7.1 va fi aceea care aduce noi funcționalități, consolidând imaginea Samsung și la partea de inovație, nu doar estetică. Spre exemplu, unele zvonuri anunță că One UI 7 va aduce o bară de căutare la partea de jos a ecranului, asociată cu sertarul de aplicații One UI. Totul pentru a face mai ușoară folosirea cu o singură mână a noilor modele de telefoane, prevăzute în fiecare an cu ecrane și mai mari.

De asemenea, este așteptat ca telefoanele Galaxy să primească un modul Good Lock Game, care să ofere jucătorilor acces la setările granulare ale jocului, până acum ascunse pentru utilizatorii obișnuiți.

 

sursă: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate