SilenT2 Postat August 4, 2024 Postat August 4, 2024 Numele dvs:SilenT Numele adminului reclamat:Baiat Fin Data si ora:4.08.2024 ora 16:21 Motiv reclamatie: injuraturi Dovada (Print la consola sau demo) :https://files.fm/u/djee6734cg Conditii:Adreseaza cuvinte si expresii jignitoare fara motiv si aparent fara sa fie sanctionat ba mai mult incita si pe alti playeri sa o faca: Sefy/mp danut si cate nikuri mai are prietenul sau.
mp3player Postat August 4, 2024 Postat August 4, 2024 Băi băiatule nu mai băga vorbe aiurea. Învață să te comporți și respectă dacă vrei să fii respectat l. Ești ultimul șarpe care caută orice gaură să iasă basma curată, dar singura gaură pe care o găsești e cea a fundului așa ca baga-ți degetul acolo și ia și miroase-l pentru ca e maximul pe care îl poți face pe planeta asta.
alin.baiatfin Postat August 5, 2024 Postat August 5, 2024 Ce incit eu pe alti playeri baiatule? Sa injure pe sv? Hai cu dovada ca am eu zis”Injurati pe server” Fara dovada nu rezolvi nimic Imi asum ca am te am jignit o zi faina
SilenT2 Postat August 5, 2024 Autor Postat August 5, 2024 Ok,speram ca staful sa ia masurile necesare limbajului tau.Din spatele tastaturii toti sunteti zmei.Tu ai avut probleme de comportament cu: Cristy/Dragne/Playeri.etc....Practic te razbuni pentru incapacitatea ta de a juca bine si iti ramane doar varianta de a jigni.Sunt curios cum gandesc cei de varsta ta deoarece practic odata si odata o sa te intalnesti cu unul din noi dar pana atunci Asteptam ca staful Nostru sa ia masuri daca tot iti asumi.
HuGo Postat August 6, 2024 Postat August 6, 2024 Ultima reclamație de acest gen fără dovezi ,next voi sancționa! T/C
Postări Recomandate