SilenT2 Postat August 2, 2024 Postat August 2, 2024 Numele dvs:Silent Numele adminului reclamat:Baiat fin Data si ora: 2.08.2024 ora 16:05 Motiv reclamatie: Slay-Comanda folosita pe alt admin. Sa explicam putin: pred on am ajuns in baza adversa mi a aparut meniul am apasat 1 din reflex am am dat o plasma a murit predu care se pregatea sa intre.Simplu,apoi iau direct slay si comentariu numa asa stii? Pe bune?? baietelul e frustrat ca pierde si nu rateaza ocazia sa atace el cu ceva. Rog staful sa il educe putin inteleg ca este tanar si cu capu la laba dar sa gandim si sa ne bucuram de joc. Repede a vrut sa raspunda el cu ceva slay direct zici ca am venit chitit sa fac asta. Inca o intrebare sa imi spuneti daca este voie sau nu speta respectiva. P.S nu trebuia sa ia i se scoata adminul la ultima discutie? parca el spunea ca nu mai vrea :)) Dovada (Print la consola sau demo) :https://files.fm/u/smmeung3ss
HuGo Postat August 3, 2024 Postat August 3, 2024 În primul rand limbajul nu este unul adecvat , în al doilea rand înțeleg ca apeși din greșeală și te faci predator ,oricui ii se poate întâmpla, dar nu sa dai și plasma ! T/C 1
Postări Recomandate