EmAnUeLLL# Postat August 1, 2024 Postat August 1, 2024 Numele tau real: David Numele de pe CS: [sNk]davideXEE Steam(on/off): off Câți ani ai?: 21 Intri team speak 3 ?: Daca este necesar,pot intra. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Da, am experienta deoarece am mai fost admin pe mai multe servere. Counter joc de cand mi-au facut parintii cadou primul laptop, la varsta de 10 ani. Cu Ce poti ajuta Serverul?: Activitate (pot fi activ in jur de 3-4h zilnic), corectitudine si profesionalism. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Verde.
Vitamina* Postat August 1, 2024 Postat August 1, 2024 De la mine ai PRO cred ca esti mult mai activ decat alti admini si mai multa experienta Parerea mea merita si chiar ma ajutat pe srv cand a fost nevoie chiar neavand admin succes Acum 1 minut, EmAnUeLLL# a spus: Numele tau real: David Numele de pe CS: [sNk]davideXEE Steam(on/off): off Câți ani ai?: 21 Intri team speak 3 ?: Daca este necesar,pot intra. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Da, am experienta deoarece am mai fost admin pe mai multe servere. Counter joc de cand mi-au facut parintii cadou primul laptop, la varsta de 10 ani. Cu Ce poti ajuta Serverul?: Activitate (pot fi activ in jur de 3-4h zilnic), corectitudine si profesionalism. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Verde.
real700 Postat August 1, 2024 Postat August 1, 2024 PRO Asteptam niste raspusuri, daca nu intra nimeni te rog sa contactezi cun un detinator, MS
Postări Recomandate