Sari la conținut

[IT] Google Photos primește opțiunea ”Show more”. De folosit pentru a vedea mai multe poze cu persoanele dragi


Postări Recomandate

 

Google-Photos-780x470.jpeg

Google Photos este una dintre puținele aplicații de pe telefon care te pot indispune de la prima oră a dimineții, cu acea funcție Memories care îți pune în lista de notificări colaje cu fosta iubită, dând motive de suspiciune pentru actuala iubită.

Google Photos are prostul „obicei” de a-ți reaminti în fiecare dimineață de tot felul de momente și persoane pe care le-ai imortalizat în pozele încărcate pe Cloud. Dar algoritmii platformei nu se descurcă prea bine cu stabilirea contextului actual al momentelor readuse în centrul atenției, existând riscul ca funcția menită să-ți stârnească reacții de nostalgie și dorință de reconectare cu persoanele dragi să aibă efecte neintenționate, forțându-te să-ți reamintești momente dureroase din viața ta.

Așa că Google a valorificat o funcție existentă, care permite aplicației identifice fețele persoanelor din imagini, oferind opțiunea de a bloca de la afișare acele poze în care apar persoane pe care din varii motive nu ai vrea să le revezi prea des. Dar de ce nu și efectul opus. După ce ai terminat de „blocat” foști/foste să treci la personalizarea experienței Google Photos bifând acele fețe pe care ai vrea să le vezi mai des în colajele Memories.

Identificată în codul aplicației de Android, noua funcție “Show more” este exact opusul opțiunii “Show less”, cele două ajutându-te să personalizezi algoritmii pe care se bazează colajele Google Photos. În mod ideal vei bifa membrii familiei, copii, animale de companie, persoanele pe care le întâlnești întâmplător rămânând cumva neutre în algoritmii folosiți de Google, în timp ce opțiunea Show less o vei folosi pentru a marca într-un mod fără echivoc fețele persoanelor pe care nu le vrei reamintite în colajele Memories.

 

sursă: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate