Sari la conținut

[Interviu] regeleTakumi - Deținător FurienX.LEAGUECS.RO

Postări Recomandate

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la primul interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de @regeleTakumi

INFO

Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. 

VIAȚA PERSONALĂ

Reporter Kaz3: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

[FurienX] regeleTakumi: Numele meu este Ionuț, am 24 de ani și sunt din județul Dâmbovița.

Reporter Kaz3: Ce îți place să faci în timpul liber?

[FurienX] regeleTakumi: Timpul pe care îl am liber prefer să îl petrec cu iubita mea, făcând absolut tot ce-i dorește suflețelul ei.

Reporter Kaz3: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

[FurienX] regeleTakumi: Aș zice ca “The Godfather”, nu vreau să dau detalii mai multe.

Reporter Kaz3: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

[FurienX] regeleTakumi: Cu o cafea, în minunata mea terasă.

Reporter Kaz3: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

[FurienX] regeleTakumi: Am vizitat foarte multe locuri, foarte multe țări, majoritatea mi-au părut interesante.

Reporter Kaz3: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

[FurienX] regeleTakumi: Chiar nu știu, Tokyo sau Dubai.

Reporter Kaz3: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

[FurienX] regeleTakumi: Ceva liniștit cu partenera mea, poate un restaurant, o plimbare, orice. Nu sunt atât de pretențios.

Reporter Kaz3: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

[FurienX] regeleTakumi: Un apartament în Dubai.

Reporter Kaz3: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

[FurienX] regeleTakumi: Ascult aproape absolut tot ce este în prezent în materie de muzică, nu am piese preferate. 

Reporter Kaz3: Ai vreun regret din timpul vieții?

[FurienX] regeleTakumi: Da, regrete avem cu toții..

Reporter Kaz3: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?

[FurienX] regeleTakumi: Mersul la sală, când am timp.

MEDIUL VIRTUAL

Reporter Kaz3: Care este jocul tău preferat?

[FurienX] regeleTakumi: Jocul meu preferat este CS ul, tot odată și jocul copilăriei.

Reporter Kaz3: Câte ore pe zi petreci in mediul online?

[FurienX] regeleTakumi: Pe forumuri și servere petrec undeva la maxim 2 ore pe zi, iar pe social media undeva pe la 4 ore pe zi.

Reporter Kaz3: Ce server de joc administrezi?

[FurienX] regeleTakumi: Sunt deținătorul serverului de Furien, mai exact FurienX.LeagueCS.Ro.

Reporter Kaz3: Ce te-a făcut să alegi comunitatea Leaguecs pentru afilierea serverului tău?

[FurienX] regeleTakumi: Am avut foarte multe cereri, dar personal acest forum mi s-a părut cel mai atractiv, atât ca aspect cat și ca număr de utilizatori. 

Reporter Kaz3: Consideri că administrația Leaguecs este la dispoziția ta și te ajută în scurt timp?

[FurienX] regeleTakumi: Da, chiar nu mă pot plânge de serviciile acestora.

Reporter Kaz3: Comunitatea Leaguecs îți poate oferi mai mult sprijin pentru serverul tău?

[FurienX] regeleTakumi: Nu, e okay. Pe lângă reducerile care sunt la host și la boost-uri, echipa administrativă care este mereu la dispoziția oricărui manager și terminând cu scripterii forumului care vor sări în ajutorului fiecărui manager care cere ajutorul acestora. Mult respect pentru tot ceea ce faceți tuturor! 

Reporter Kaz3: Ai fi de acord ca pe viitor să participi la anumite concursuri ce oferă beneficii pentru serverul tău?

[FurienX] regeleTakumi: Sigur că da, de ce nu? 

Iată că am ajuns și la finalul interviului, iar pe această cale îi mulțumesc lui @regeleTakumipentru sinceritatea oferită și pentru răbdarea avută pentru a răspunde la aceste întrebări. Aștept părerea tuturor și, mai ales, părerea lui @regeleTakumidespre acest interviu și așteptăm comentarii cu privire la acest proiect. Vă mulțumesc! 

kaz31.png

• Like 1
  • Ador 2
  • uau 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aș vrea în primul rând să îți mulțumesc, @Kaz3pentru acest interviu superb. În al doilea rând, proiectul în sine mi se pare unul foarte interesant, chiar mi-aș dorii să văd că și restul managerilor vor participa și vor face ca acest proiect să fie cât mai frumos. Atât am avut de zis, spor la joc! 

• Like 1
  • Ador 2
Link spre comentariu

Felicitări pentru interviu atat @Kaz3cat și managerul nostru @regeleTakumi și am o întrebare la tine, vreau să mă apuc și eu de sală, iei ceva suplimente că am văzut unele persoane pe langă abonament și eventual un antrenor își mai iau cate ceva pe langă.

• Like 2
  • UP 1
Link spre comentariu

Acum 58 minute, RĂDUCU a spus:

Felicitări pentru interviu atat @Kaz3cat și managerul nostru @regeleTakumi și am o întrebare la tine, vreau să mă apuc și eu de sală, iei ceva suplimente că am văzut unele persoane pe langă abonament și eventual un antrenor își mai iau cate ceva pe langă.

Nu te gândii ca sunt vreun Dorian Popa, ca nu sunt. Nu folosesc absolut nimic pe lângă, doar o alimentație cat de cat bine pusă la punc și sportul în sine. Te pup și mulțumim pentru părere.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, RĂDUCU a spus:

1 oră în urmă, PlayZeeK. # GFX a spus:

Frumos 10/10 un interviu de calitate 🥰felicitări amândurora ❤️

Mulțumim pentru răspunsurile voastre! Sper ca mai mulți manageri din această comunitate să urmeze exemplul lui regeleTakumi și să înțeleagă ca acest interviu ne ajută în dezvoltarea comunității. 

• UP 1
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate