witchblades1337 Postat Iulie 20, 2024 Postat Iulie 20, 2024 Nick-ul tau:cumball Adminul care te-a banat:ihatedu Steam id-ul tau:86.120.178.199 ip Motivul pentru care ai luat ban:noss Data si ora banului: 21.07 02:30 Snapshot la ce arata in consola:https://postimg.cc/jL9Cjsg2 , as dori si eu sa vad demou cu parasirea mea a serverului. Citează
ihatedu Postat Iulie 21, 2024 Postat Iulie 21, 2024 Salut, imi cer scuze ca s a ajuns aici, ti am facut niste poze, mi ai spus ca nu le gasesti, ti am cerut wg ai spus ca esti banat, tot serverul avea dubii cum ca ai avea ceva, am stat spectator pe tine 5 secunde si ai facut 2-3 kill uri prin perete. Adminii de pe server pot confirma treaba asta, pana si real. Demo cu parasirea server ului nu am din pacate. Daca real considera ca meriti unban, atunci o sa l primesti. Seara faina . Citează
LiVE BaLaNn Postat Iulie 26, 2024 Postat Iulie 26, 2024 pozele sau wg ??? daca nu banul ramane Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.