Sari la conținut

[STIRI IT] O noua functionalitate pentru castile BOSE


Kaz3

Postări Recomandate

casti-true-wireless-bose-quietcomfort-ea

Bose le adaugă noilor sale căști o funcționalitate care nu ar fi trebuit să le lipsească de la bun început

 

        Bose le adaugă noilor sale căști, QuietComfort Ultra Earbuds și Ultra Open Earbuds, suport pentru conectare Bluetooth multipoint.

         O nouă actualizare de software care va fi disponibilă pentru aceste produse le va permite să se conecteze la două dispozitive simultan, facilitând multitaskingul.

         Actualizarea prin care Bose le adaugă noilor sale căști asociere multipoint va ajunge la toți clienții în câteva săptămâni; aceasta include și câteva remedieri de erori specifice căștilor Ultra Open Earbuds. Printre acestea se numără optimizări ale captării vocii, conectivitate generală și câteva alte îmbunătățiri.

 

          Bose le adaugă noilor sale căști conectivitate multipoint

          Conectivitatea multipoint a devenit o caracteristică destul de comună pentru căștile wireless premium (cu excepția AirPods), așa că absența acestei funcții s-a remarcat drept un dezavantaj la ambele produse. Acum, QC Ultra Earbuds și Ultra Open Earbuds sunt puțin mai demne de prețurile lor ridicate. Prima pereche oferă o anulare activă de top a zgomotului, care depășește aproape toți competitorii.

         Căștile clip-on Ultra Open Earbuds au fost mai degrabă o încercare neconvențională pentru Bose, dar compania are câteva funcții interesante în dezvoltare pentru acest produs, inclusiv o modalitate foarte nouă de a încorpora Ultra Opens într-un sistem home theater Bose.

         Probabil vom mai auzi despre acestea în lunile următoare. Dar pentru moment, Bose și-a îndeplinit promisiunea de a aduce conectivitate simultană la mai multe dispozitive pentru ambele produse.

 

 

Sursa: https://www.theverge.com/2024/7/10/24195845/bose-quietcomfort-ultra-open-multipoint-now-available

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate