• Like 2
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Farul a pierdut la debutul în noul sezon al Superligii!

Farul Constanța a pășit cu stângul în noul sezon din Superligă. „Marinarii” au pierdut vineri seară, cu scorul de 0-1, meciul cu nou-promovata Unirea Slobozia, care a reușit să producă surpriza și să plece de la Ovidiu cu toate cele trei puncte.

Unirea s-a impus cu scorul de 1-0, reușita care i-a adus succesul istoric aparținându-i lui Florin Purece, fost jucător al Farului. Acesta a înscris golul în minutul 19. Este prima victorie din istoria formației ialomițene în Liga 1.

Cu toate că au dominat clar meciul, elevii lui Gheorghe Hagi nu au putut să-și creeze foarte multe ocazii la poarta Unirii, care s-a apărat foarte bine și a izbutit să reziste cu acest avantaj minim până la final.

Gheorghe Hagi, managerul Farului, s-a arătat dezamăgit:

„N-am știut să marcăm goluri. Știam că vor avea contraatacuri bune, că vor fi periculoși pe faze fixe. Am schimbat unii jucători și au mai venit unele ocazii, aducând mai multă calitate în atac. E prima etapă, avem și lucruri bune pe care le-am făcut, dar și mai puțin bune. Mergem înainte!"

Sursa

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate