Sari la conținut

[FOTBAL] Tatăl lui Lamine Yamal, declarația zilei: ”Poate că băiatul meu l-a binecuvântat pe Leo Messi!”


Postări Recomandate

 NjM2Jmhhc2g9NzgwNGFhM2VhMDBkMTQzNzE4MGMw

 

 Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, a oferit mai multe declarații înainte de finala EURO 2024 dintre Spania și Anglia. Acesta a dezbătut mai multe subiecte, printre care se numără și celebra poză cu Leo Messi din 2007.

”Știam că va fi un star de când s-a născut. Oricine este tată știe asta și orice tată vrea ca fiul său să fie cel mai bun. Îi doresc tot binele în viață și în viitor și sper să câștige EURO și să fim campioni.

"Este euforic, vrea să fie cel mai tânăr jucător care să câștige EURO. Poate că Lamine a fost cel care l-a binecuvântat pe Leo. Fotografia este o coincidență în viață!”, a declarat Mounir Nasraoui, citat de Mundo Deportivo."

Lamine Yamal, numit ”geniu” și ”semizeu” de presa internaționala

''Geniu'', ''semizeu'', ''fabulos'': presei internaţionale îi lipsesc cuvintele pentru a-l descrie pe fenomenul spaniol Lamine Yamal, omul meciului cu Franţa din semifinalele EURO 2024, devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează la un turneu major, la 16 ani şi 362 de zile, relatează AFP.

"Şah şi mat". Atins de cuvintele lui Adrien Rabiot în ajunul meciului, francezul cerându-i "să facă mai mult", fotbalistul a răspuns cu un gol foarte spectaculos în poarta lui Mike Maignan, înainte de a se adresa camerei "hai, vorbeşte, vorbeşte!".

 

sursă: Click

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate