Sari la conținut

[FOTBAL] Ce i-a transmis Xavi lui Pedri, după ce fotbalistul s-a accidentat și a ieșit în lacrimi de pe teren


Postări Recomandate

   

MzYmaGFzaD05YmMwYTUxMDI4YjkwYzkyNmJmNzkw

 

Pedri (21 de ani) s-a accidentat din nou, de această dată în meciul Barcelonei cu Athletic Bilbao, scor 0-0, din etapa cu numărul 27 în La Liga. 

   Fotbalistul a dezvoltat probleme musculare, în special, la nivelul genunchilor deoarece a fost folosit constant la o vârstă fragedă. Cu tot cu ultima accidentare, Pedri a ajuns la numărul opt, dintre care șase la genunchi.

Xavi i-a transmis lui Pedri că aceasta va fi ultima accidentare din cariera lui

   Din cauza accidentării la cvadricepsul piciorului drept, Pedri va fi indisponibil timp de cinci sau șase săptămâni. În conferința de presă premergătoare meciului cu Mallorca, Xavi a fost întrebat ce sfat are pentru fotbalistul său.

   Antrenorul catalanilor a susținut că deja i-a spus lui Pedri că aceasta va fi ultima accidentare serioasă din cariera sa. De asemenea, Xavi i-a transmis fotbalistului să se gândească doar la recuperarea sa.

Barcelona este dispusă să îl vândă pe Pedri 

   Cum Pedri pare să nu mai scape de accidentări, cei de la Barcelona au ajuns să ia în calcul o decizie radicală - cedarea definitivă a jucătorului. 

   Mijlocașul central a ratat deja trei luni din acest sezon și ar urma să lipsească alte câteva luni, iar șefii de pe Camp Nou nu mai acceptă ca una dintre "perlele" echipei să fie mai mult indisponibilă decât gata de joc. 

 

SURSĂ: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate