Sari la conținut

[CONCURS] EURO 2024 - Premiul în bani


Kaz3

Postări Recomandate

uefa1.png

Bună dimineața tuturor membrilor din comunitatea LeagueCs România! Echipa administrativă vine cu un mini concurs pentru secțiunea de Pariuri Sportive, cu scopul de a spori activitatea în această categorie și de a crește audiența postărilor. 

Cum poți participa?

  • Trebuie să ai un cont activ pe comunitatea LeagueCs.Ro.
  • Nu trebuie să ai un istoric negativ cu privire la sancțiunile administrative.
  • postezi un bilet de pariuri care să conțină un pronostic cu privire la meciul României cu Olanda din data de 02.07.2024. Postarea unui bilet se va face în această zonă - CLICK AICI PENTRU A POSTA
  • După respectarea condiției de mai sus, vei intra automat în extragerea pentru câștigarea premiului de 50 RON (BT, REVO, Paysafe, etc).

 

Reguli și informații generale:

1. Postarea unui bilet de pariuri care să conțină un pronostic cu meciul ROMÂNIA - OLANDA este o condiție obligatorie pentru participare.

2. Nu contează dacă pronosticul este câștigător sau nu. După postarea acestuia, toate persoanele vor intra pentru extragerea automată.

INFO: Extragerea se va desfășura astfel: 
După ce îndeplinești toate condițiile pentru participare, nick-ul tău va fi adăugat într-o listă, iar pentru alegerea câștigătorului se va folosi un selector RANDOM de text. 

3. Extragerea se va efectua în data de 03.07.2024 și va fi folosită o probă video pentru a desemna câștigătorul.

4. După desemnarea câștigătorului, acesta este obligat să își revendice premiul în maxim 48 de ore de la postarea acestuia. 

5. În cazul în care câștigătorul nu își revendică premiul, acesta va fi exclus din listă și se va mai organiza o extragere cu ceilalți utilizatori.

 

Din acest moment dăm startul acestui mini concurs și așteptăm biletele voastre! Spor la pariuri!

@Members, @Addicted Members, @Elite Members, @ GFX Designers, @Asistență Tehnică TS3, @Scripters@LCS PREMIUM, @Junior Moderators, @Moderators, @Global-Moderators, @Administrator, @Fondator

 

Cu deosebită considerație, 

                                                       Kaz3!

  • Like 6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate