Sari la conținut

[Stiri Gaming] Prezentarea Jocului Zula Global


Postări Recomandate

Ce este Zula Global?: 

Zula este un joc de tip shooter, first person, free to play, in care iti poti face armele custom cu skin-uri, accesorii, scope-uri, practic un fel de CS2 sau CS 1.6 care se poate juca si de pe un pc LOW-END si unde poti sa pui scope in fp fiecarei arme (ex)

CIsn0wi.png

NthK9gb.png

Iar unde unele mape se inspira chiar din Counter Strike cum ar fi de_dust2 (Old Town)

NTDKkPM.jpeg

Sau de_inferno (Refugee's Camp)

bqtodsT.jpeg

 

Zula a aparut prima data pe piata in data de 22 februarie 2015, iar jocul avea 4 variante: Zula Europe(Versiunea pentru Europa), Zula Oyun (Versiunea pentru Turcia), Zula Latino (Versiunea pentru Brazilia) si Zula Iran (versiunea pentru Iran). Jocul a fost creeat de catre MadByte Games care avea sa schimbe tot ceea ce insemna Zula. In data de 12 ianuarie 2018 cei de la MadByte Games au luat decizia sa uneasca cele 4 jocuri separate si sa adauge mai multe servere si slot-uri, astfel sa poata conecta pe un singur joc toate tarile si regiunile unde era valabil jocul!

Ce modificari se pot face armelor?

Ei bine poti sa iti adaugi diferite skin-uri, diferite accesorii (brelocuri atasate armei sau kill counter), lasere, amortizoare pe toate armele si chiar lunete pe care le poti folosi in timpul meciului

De exemplu:

Un Desert Eagle Default

1Y15RXa.png

Si un Desert Eagle Modificat

2lGFrSE.png

Toate aceste lucruri stau in mainile tale. Arma ti-o poti modifica exact cum vrea inima ta si poti primi chiar si anumite beneficii daca skinurile tale sunt indentice ca si raritate. Raritatea skin-urilor este in felul urmator:

Common 

Uncommon 

Rare 

Legendary 

Heroic 

Elite

Special 

 

Cum obtin si eu skin-uri pentru arme, samd?

 

Ei bine, poti sa joci la rank/servere publice/cartel war pentru a obtine aceste premii. Tine minte, cu cat faci mai multe kill-uri cu atat vei putea obtine ZP(Zula Point's), ZG (Zula Gold) si XP (Experienta). Dupa ce ai acumulat ZP/ZG te poti duce la shop sa cumperii, Deck-uri si Case-uri din care vei primi Skin-uri, Arme Temporare/Permanente si multe altele.

VqqmksZ.png

RzFPymL.png

Armele nu pot fi cumparate permanent, ci doar pe o durata de 30 de zile maxim. Armele permanente sunt castigate in diferite Case-uri.

 

Primesc ceva daca il instalez de pe steam?

Da. Vei primi o bifa de verificare ca si aceasta:

9rTDYWm.png

Iar in cazul in care il iei de pe alte platforme, nu vei primi bifa si va arata asa:

CJFevAB.jpeg

 

Sunt moduri de rank?

Da, iar acestea sunt 3 mari si late

TDM(Team Deathmatch)

Competitive

BL(Battle Royale)

Exista BattlePass?

Da, exista. Pentru a obtine premii din Battle Pass, ai nevoie de stelute pe care le obtii din finalizarea task-urilor, case-uri samd.

 

In cazul in care primesc 2 iteme la fel pe aceeasi arma, le pot recicla sau sa le returnez in schimbul a ceva?

Da, poti. In functie de raritatea skin-ului poti primi

 

Common - 1 Card Token

Uncommon - 2 Card Token

Rare - 3 Card Token

Legendary - 4 Card Token

Heroic - 5 Card Token

Elite- 6 Card Token

Special - 7 Card Token

 

Iar cu aceste card token, vei putea sa iti cumperi un alt skin, de care iti doresti. Poti selecta maxim 100 de obiecte de aceeasi raritate sau diferite raritati!

Cat despre reciclarea skin-urilor, poti sa dai 5 skin-uri de aceeasi raritate la schimb

s1Y0dt8.png

Pentru unul de aceeasi raritate sau contra cost. Taxa pentru schimb este total gratuita!

9GDUjvE.png

Se poate face upgrade la arma?

Ei bine, asta este cea mai buna parte. DA, poti sa iti dai upgrade la arma pana la +7. Tot ce ai nevoie sunt materiale pe care le poti castiga din 
Battle Pass, Meciuri castigate, Avansarea in nivel, Case-uri sau cumparandule

iYUbEHA.png

Aceste upgrade-uri iti ofera mai mult damage, extra ammo mai mare, armor penetration mai mare, reload time mai mic, mobility mai mic, etc... Marea majoritate a jucatorilor isi upgradeaza in timp toate armele la nivel 7+. Inclusiv grenadele si cutitul se pot upgrada

Ce sunt acele token-uri si la ce se folosesc?

Token-urile sunt anumite puncte pe care le strangi facand task-urile de la fiecare event. Cu aceste puncte iti poti lua noi caractere, deck-uri, case-uri, arme, etc...GKbT9yC.png

Este adevarat ca sunt unele harti inspirate din viata reala?

Da! Marea majoritate a hartilor sunt inspirate din viata reala si din locuri reale. Sunt cateva harti inspirate din CounterStrike, diferenta facand-o anularea,micsorarea sau cresterea anumitor spot-uri!

 

Zula are protectie anti-cheat?

Da. De fiecare data cand dai dublu click pe iconita pentru a deschide jocul, intai se va deschide Zula Guard-ul pentru analizarea calculatorului impotriva fiecarei metode de cheats. Zula Guard-ul va rula cand deschizi jocul si in timpul jocului pana la inchiderea acestuia! (ex:)

SC1IHYi.png

 

 

 

Ei bine c-am asta a fost. Sper ca aceste descrieri v-au fost de ajutor, iar daca am uitat ceva, puteti sa imi lasati un mesaj in privat sau sa adaugati voi la comentarii ceea ce am omis :)

 

 

 

Sura: facut personal de mine, nu este vre-o stire de pe google

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate