Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a făcut calculele pentru sezonul următor! FCSB, campioană: ”Vă spun ordinea!”

Postări Recomandate

aD02MzYmaGFzaD0yODMwODRhMmQ2N2M5NzRlYWMx

Sursa

După o pauză de nouă ani, FCSB a câștigat titlul de campioană în SuperLiga României.

Pe lânga dorința de a intra în UEFA Champions League, Gigi Becali vrea ca FCSB să domine pe plan intern, motiv pentru care a realizat trei transferuri în această vară: David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu.

Gigi Becali știe cum va arăta clasamentul în sezonul următor: ”Vă spun ordinea: FCSB, CFR... Rapid și Craiova nu știu în ce ordine să le pun”

Chiar dacă mai este aproximativ o lună până la startul noului sezon de SuperLigă, Gigi Becali este cât se poate de încrezător că FCSB va reuși să-și apere titlul de campioană.

Mai mult, patronul de la FCSB crede că Rapid și Universitatea Craiova se vor bate pentru locul trei, în timp ce poziția secundă va fi adjudecată de CFR-ul lui Dan Petrescu.

”Vă spun ordinea: FCSB, CFR... Rapid și Craiova nu știu în ce ordine să le pun. E obiectiv la ei locul trei. Asta e părerea mea la ora asta.

E posibil să-mi schimb părerea. E posibil să-l văd pe Lennon că e mare antrenor și să-mi schimb părerea. Dar la ora asta sunt aceleași loturi”, a afirmat Gigi Becali la proprietatea sa din Aleea Alexandru.

Transferurile făcute de FCSB

David Kiki - fundaș stânga, de la Farul, din postura de jucător liber de contract, a fost deja oficializat

Daniel Popa - atacant central, de la 'U' Cluj, pentru 300.000 de euro, a fost deja oficializat

Marius Ștefănescu - extremă dreapta, de la Sepsi, urmează să fie oficializat

Louis Munteanu și Florin Tănase, singurele transferuri care ar mai putea urma la FCSB

Deși consideră că va avea un lot suficient de puternic pentru preliminariile Champions League după transferul lui Ștefănescu, Becali a declarat că se mai află în tratative cu doar doi jucători: Louis Munteanu (21 de ani, Fiorentina) și Florin Tănase (29 de ani, Al-Okhdood).

"Mai urmează să vedem cu Louis Munteanu, ei au spus că mâine o să vină răspunsul și cu asta basta. Să fie sănătoși. Nu cred că mai avem nevoie de un jucător.

Mai vine și Edjouma (n.r. expiră împrumutul la Bari), nu cred că mai avem nevoie de ceva. Avem două echipe valoroase acum, nu ca pe vremuri. Avem echipe să jucăm și în campionat, și în cupele europene.

Să vedem dacă o mai fi ceva. De exemplu, vedem cum se prezintă Popa, că avem timp. Eu cred că vine și Tănase. A venit la Palat, m-am întâlnit cu el de două ori. A zis că pleacă pe 16 cu soția într-o vacanță și, dacă nu-și găsește echipă până pe 20-21, se prezintă direct în Olanda cu noi", a spus Becali. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate