Jocsieucs_ Postat Iunie 11, 2024 Postat Iunie 11, 2024 (editat) ************************************************ Ban Information Name: Jocsieucs IP: 82.77.80.74 Reason: no.wg Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Ar3N; Admin SteamID: STEAM_0:0:41683399 If you think you were banned unfairly, report this information to our website: FOR UNBAN Vizit https://leaguecs.ro/forum/forum/9617-classic-ia ************************************* Salutare! astazi ma jucam linistit si baiatul din nou a sarit ca un caine in calduri cu "ce cauti pe server?" si bla bla bla.....imi zice fa un wg si nu asteapta macar 1 minut si imi da ban profesionist baiatul! tineti-o tot asa inca astept dovada pentru ban "jocipedraq" pe care nu o gaseste sau ceva.... .:) el are ceva personal cu mine....este un mucos fara creier care are si el acces la comenzi nu se procedeaza asa! Real ? astia sunt oamenii cu care faci echipa? Astia sunt "de baza" ? Editat Iunie 11, 2024 de Jocsieucs
LiVE BaLaNn Postat Iunie 17, 2024 Postat Iunie 17, 2024 Ai unban ... daca ai inca ban pe server , da-mi un mesaj pe Privat !
Postări Recomandate