Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

aD00MjAmaGFzaD02MzQ3YmZlMjczYjFmMjU3Yzg4

Sursa: digisport

Louis Munteanu (21 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Fiorentina, iar Rapid și FCSB se luptă pentru transferul său în această perioadă de mercato.

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că a făcut o ofertă oficială de 1,2 milioane de euro și încă așteaptă un răspuns din partea grupării ”viola”. De partea cealaltă, Rapid, după ce și-a manifestat interesul pentru Louis Munteanu încă din timpul campionatului, prin vocea principalului finanțator Dan Șucu, nu și-a mai făcut publice intențiile în ultima perioadă.

Florin Prunea: ”Pe Louis Munteanu îl văd mai degrabă la Rapid”. Decebal Rădulescu: ”Din anturajul jucătorului, eu știu că ar vrea la Rapid, nu la FCSB”

Fostul internațional Florin Prunea consideră că Louis Munteanu ar înclina să aleagă o mutare în Giulești în detrimentul campioanei României, fiind ”speriat” de presiunea pusă de Gigi Becali asupra jucătorilor de la FCSB.

Mai mult, Decebal Rădulescu susține că atacantul le-ar fi spus apropiațiilor săi că ar prefera un transfer la Rapid.

”Îl văd mai degrabă la Rapid. E un jucător care vrea un anumit confort. Și la FCSB, și la Rapid e presiune, dar Rapid e un altfel de club, acolo nu e Gigi Becali. Eu aș face tot ce ține de mine să-l iau la Rapid, dacă pleacă Rrahmani”, a transmis Florin Prunea, la emisiunea Fotbal Club.

”Din anturajul jucătorului, eu știu că ar vrea la Rapid, nu la FCSB”, a declarat și jurnalistul Decebal Rădulescu, iar Prunea a completat: ”Și eu cred la fel”.

Chiar dacă intenția lui Louis Munteanu ar fi să meargă la Rapid, rămâne de văzut cum vor decurge discuțiile dintre cluburi.

Fiorentina nu i-a dat încă răspunsul lui Gigi Becali, care așteaptă până pe 14 iunie.

Gigi Becali a anunțat că încă așteaptă răspunsul Fiorentinei la propunerea sa, însă doar până pe 14 iunie, când e reunirea echipei.

”Despre Louis Munteanu nu am ce să vă spun că nu am primit niciun răspuns, nimic, nimic, de trei săptămâni niciun răspuns.

Nu mă interesează, am făcut o ofertă și acum aștept, ce pot să fac? Aștept până la reunire”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fiorentina nu a lăsat niciodată impresia că se bazează pe Louis Munteanu, pe care nu l-a folosit deloc la echipa de seniori, iar în ultimele două sezoane l-a trimis sub formă de împrumut la Farul.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate