sistemARABESC Postat Iunie 6 Postat Iunie 6 Numele dvs: sistemARABESC Numele adminului reclamat: Leoo Data si ora: 17:00 - 06.06.2024 Motiv reclamatie: Eu am mai jucat pe alte servere, dar admin ca asta n-am vazut de cand joc CS 1.6. - Slay aiurea + multe mute fara rost Dovada (Print la consola sau demo) : https://postimg.cc/dkxQFHPM https://postimg.cc/hQQDtLcX
Leoo Postat Iunie 6 Postat Iunie 6 ai început să-mi spui câine, ți-am spus să nu-mi spui câine sau te voi călușa, nu te-ai oprit, m-ai numit câine, câine stătut, câine bun, te-am căzut și am spus, te rog, nu mă pune să dau cu piciorul, ai continuat să suni din nou CAINE, tot am spus sa nu-mi mai suni caine sau pot sa te lovesc cu piciorul, tu ai spus ok, apoi m-ai sunat din nou, chiar daca am crezut ca in final nu te-am lovit, doar te-am ucis, nu ma spune nebun, esti foarte prost sa cred ca poti face ce vrei decat sa ma ameninti sa spun ceva pe forum. Best regards from Leoo the admin
sistemARABESC Postat Iunie 6 Autor Postat Iunie 6 Ai facut potop in gramatica limbii romane. Lasand asta la o parte, nu ai nicio dovada cum ca ti-am adresat tie acele cuvinte DE MAI MULTE ORI asa cum sustii. Vreau si eu dovezi la ceea ce afirmi tu acolo pentru ca eu nu am facut asa ceva :))
Leoo Postat Iunie 6 Postat Iunie 6 esti la mintea ta, admin baiat a fost acolo, ai uitat si consola? care o inregistreaza?
sistemARABESC Postat Iunie 8 Autor Postat Iunie 8 Ce treaba are alt admin cu ceea ce ai facut tu? Deplorabil asa admin pe o astfel de comunitate 1
Leoo Postat Iunie 8 Postat Iunie 8 administratorul a fost un martor al comportamentului tău incontrolabil și prost, consola înregistrează ceea ce spui, nu poți numi jucători de cuvinte proaste mai ales administrator, nu știu cum ești educat, dar când cineva îți spune să nu spui cuvânt rău și o spune de 10 ori si tot continui, la ce te astepti, un cadou sau ce?
Leoo Postat Iunie 8 Postat Iunie 8 comportați-vă, bucurați-vă de joc, deoarece acesta este cel mai bun și unic server, este ultima dată când vă răspund, aveți un joc frumos data viitoare.
HuGo Postat Iunie 10 Postat Iunie 10 De acum se răspunde cu dovezi , cuvântul unuia contra cuvântul altuia nu reprezinta nimic ,nu au treaba alți admini la reclamația ta ! T/C 1
Postări Recomandate