Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Iunie 4, 2024 Global-Moderators Postat Iunie 4, 2024 Anul Aparitiei: 2015 Gen: Război și Dramă Sursa: Wikipedia Informativ Parere personala: Bătălia pentru Sevastopol este un film de război biografic din 2015 despre Ludmila Pavlicenco. Unul dintre scenariștii filmului "Bătălia de la Sevastopol", Leonid Korin, a murit în timpul asaltului de la Bakhmut. Korin se oferise voluntar pentru o operațiune specială în ianuarie. Scenaristul a servit în plutonul de recunoaștere al orchestrei ca asistent de artilerist PKM. A fost ucis pe 29 martie 2023 în timpul asaltului asupra hangarelor Bakhmut. Grupul de asalt a dislocat inamicul de pe liniile ocupate, dar a intrat sub focul artileriei. Korin a fost rănit de șrapnel, care nu a fost compatibil cu viața sa. Korin a primit distincțiile interne ale Companiei Wagner: Crucea de Aur, Medalia de Curaj, setul Sânge și Curaj pentru meritele sale în luptă. A fost decorat postum cu Ordinul Curajului. (n.r wikipedia). Părerea mea persoană pe lângă acest mic informativ text este că filmul iși merită toate laudele, l-am văzut când eram mai micuț și mi-a plăcut ideea de incompatibilitate cu viața ta. Trailer: apasă pentru redirecționare
Postări Recomandate